Ματσάρα στην Λιέγη

00:08 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»-ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΑΝΟΒΕΡΟ: 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Μορίς Ντουφράνζ»
Ισόπαλες με 2-2 αναδείχτηκαν Σταντάρ Λιέγης και Ανόβερο σε μια συναρπαστική αναμέτρηση με τέσσερα γκολ στο «Μορίς Ντουράνζ», με τους Γερμανούς να έχουν προβάδισμα για την πρόκριση τους στην φάση των προημιτελικών. Η Σταντάρ Λιέγης απείλησε στο 9' όταν ο Τσιτέ τροφοδότησε

τον Μπίρενς που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Ζίλερ έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το προβάδισμα στο 16' όταν ο Σιριάκ τροφοδότησε τον Γκακπέ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το Ανόβερο κόντρα στην ροή του αγώνα προηγήθηκε στο 21' όταν ο Ράους κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κανού, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στιντλ ανοίγοντας το σκορ. Η Σταντάρ απάντησε στο 27' όταν ο Τσιτέ σέντραρε από τα αριστερά για τον Μπίρενς, ο οποίος με δεξί γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ζίλερ ισοφάρισε. Οι Βέλγοι γύρισαν «τούμπα» το ματς στο 30' όταν ο Πογκονιόλι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τον Τσιτέ που με κεφαλιά νίκησε τον Ζίλερ κάνοντας το 2-1. Το Ανόβερο άγγιξε το γκολ στο 37' όταν ο Πίντο πάσαρε στον Κόναν που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Μπολάτ έδιωξε σε κόρνερ. Οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 57' όταν Στιντλ και Κόναν συνδυάστηκαν όμορφα και ο δεύτερος τροφοδότησε τον Ντιούφ, ο οποίος με αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Μπολάτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Η Σταντάρ «φλέρταρε» με την νίκη στο 76' όταν ο Γκαμπέ τροφοδότησε τον Τσιτέ που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζίλερ, αλλά πλάσαρε άστοχα.
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Μπολάτ, Φελίπε, Σιμάν, Κανού, Πογκονιόλι, Φαν Ντάμε (80' Σεϊγιας), Μπίρενςς, Τσιτέ, Σιριάκ (89' Μπατσουανί), Βαϊνκέ, Γκακπέ (89' Ζιριάκ).
ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Χάγκουι, Εγκιμάν, Τσερούντολο, Τσαχέντ, Πάντερ, Πίντο, Στιντλ, Ράους (90' Σούλτς), Κόναν, Ντιούφ (60' Σόμπιες).

Keywords
Τυχαία Θέματα