Ματσάρα στο Λονδίνο

00:04 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE - ΠΡΟΗΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Εξαιρετικό ματς έγινε στο Λονδίνο όπου Τότεναμ και Βασιλεία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και έτσι οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Ελεβτοί απείλησαν στο 10' με ένα σουτ του Σχαρ και στο 30' άνοιξαν το σκορ. Ο Στρέλερ σούταρε

στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Στόκερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά ήρθε και το 0-2 χάρη στην κεφαλιά του Φρέι. Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 41' με τον Αντεμπαγιόρ να μειώνει. Δύο λεπτά μετά ο Πάρκερ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς εξ επαφής σε άδεια εστία και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Η Τότεναμ μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 56' απείλησε με κεφαλιά του Νόουτον. Δύο λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση με ένα ωραίο μακρινό σουτ του Σίγκουρντσον. Η Βασιλεία έχασε καλή ευκαιρία στο 78' με τον Ζόουα και συνέχισε να πιέζει. Λίγο πριν τη λήξη ο Γκαλάς τραυματίστηκε και από τη στιγμή που η Τότεναμ είχε κάνει τις αλλαγές της τελείωσε το ματς με δέκα.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Βερτόνγκεν, Γκαλάς, Νόουτον, Ασού - Εκοτό (58'Ντόουσον), Λένον (25'Σίγκουρντσον), Πάρκερ, Μπέιλ, Χόλτμπι (64'Ντέμπσεϊ), Ντεμπελέ, Αντεμπαγιόρ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σόμερ, Ντράγκοβνιτς, Βόσερ, Σχαρ, Στάινχοφερ, Ντιέ (65'Καμπράλ), Στόκερ, Φρέι, Σαλάχ (84'Ντέγκεν), Ελνένι, Στρέλερ (72'Ζόουα).

Keywords
Τυχαία Θέματα