Ματσάρι: Οι νέοι ήταν τραγικοί

12:03 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η Νάπολι ηττήθηκε με 3-0 από την Αϊντχόφεν με τον Βάλτερ Ματσάρι να ρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι τον απογοήτευσαν. Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός πρόσθεσε πως η ήττα ήταν αποτέλεσμα συνειδητών επιλογών μιας και το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Φίλιπς Στάντιον", ο προπονητής της Νάπολι, αναφερόμενος στην εμφάνιση

των νεαρών παικτών, τόνισε: "Με την ΑΪΚ στην Νάπολη τα πήγαν περίφημα, με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία ήταν τραγικοί. Ελπίζω στο επόμενο ματς να παρουσιαστούν βελτιωμένοι. Αυτή η ήττα θα βοηθήσει τους πάντες να ωριμάσουν και να καταλάβουν πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος προς την καταξίωση".
Για την τακτική του να ξεκουράζει τους βασικούς στα παιχνίδια του Europa League, ο Ματσάρι δήλωσε: "Η ήττα αυτή είναι αποτέλεσμα συνειδητών επιλογών. Πέρσι χάσαμε με πάνω από δέκα βαθμούς το πρωτάθλημα, ρίχνοντας το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος μαζί με την διοίκηση αποφασίσαμε να στοχεύσουμε το Καμπιονάτο και να κοιτάξουμε να έχουμε λιγότερες απώλειες εκεί. Από την στιγμή που δεν έχω 22 παίκτες παγκόσμιας κλάσης, πρέπει να επιλέγω πότε θα αγωνίζονται οι βασικοί. Και έχω επιλέξει να παίζουν στο πρωτάθλημα, παίρνοντας το ρίσκο να κάνουμε εμφανίσεις όπως αυτή με τους Ολλανδούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα