«Μαζί μου για μια μεγάλη ΑΕΚ»

08:29 4/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Μαζί μου για μια μεγάλη ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά την πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής. Όπως τονίζεται, ο Τίγρης «έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας» και ξεκαθάρισε τους ρόλους: «Εγώ μπαίνω μπροστά συνολικά στην προσπάθεια, στο αγωνιστικό κομμάτι επικεφαλής είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και στο διοικητικό και οικονομικό την ευθύνη έχει ο Γιώργος Ρόκκας». Επίσης, η ΩΡΑ αναφέρεται

στην παρουσίαση της ομάδας χάντμπολ και στέκεται στην ατάκα του Δημήτρη Λαζόπουλου για: «Κούπα Τσάμπιονς Λιγκ στη Νέα Φιλαδέλφεια».

SPORTDAY

«ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που τονίζει: «Ενότητα, δουλειά και χαμηλούς τόνους ζήτησε ο Μελισσανίδης στην πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας Επιτροπής. Το νέο γήπεδο και η αναγέννηση». Η Sportday αναφέρεται και στην ομάδα χάντμπολ, κάνοντας λόγο για: «Παρουσίαση μιας ομάδας-φόβητρο!».

LIVE SPORT

«ΓΗΠΕΔΟ-ΚΟΥΚΛΙ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία επίσης στέκεται στην πρώτη συγκέντρωση της νέας διοίκησης της ΑΕΚ και στην υπόσχεση του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι: «Θα μεγαλουργήσουμε».

GOAL NEWS

«ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει: «Εγώ το κουμάντο και το γήπεδο, Μπάγεβιτς στην ομάδα, Ρόκκας στη διοίκηση», είπε ο Μελισσανίδης. «Προ των πυλών ο Τσιρίλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα