Με 30άρια το σούβλισμα του αρνιού!

22:51 4/5/2013 - Πηγή: AEK365

Περιμένουμε ιδανικό καιρό για το σούβλισμα του πατροπαράδοτου οβελία σε όλη σχεδόν τη χώρα καθώς το πρωί θα έχει λιακάδα αλλά από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας θα συννεφιάσει, οποτε δεν αποκλείεται από τις 12 το μεσημέρι και μετά να εκδηλωθούν τοπικά πρόσκαιρες μπόρες.

Οι μπόρες αυτές θα διαρκέσουν από 10 εως 30 λεπτά και άρα ο οβελίας θα πρέπει να βγει πιο γρήγορα. Οι περιοχές αυτές που είναι πιο επίφοβες είναι τα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Ξάνθης, της Κομοτηνής και της Καβάλας ενώ οι νοτιοτερες περιοχές όπως η Χαλκιδική και

οι παραθαλάσσιες δε θα έχουν πρόβλημα.

Οι άνεμοι θα πνέουν θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο εως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 εως 31εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 32 βαθμούς, στα ανατολικά κεντρικά από 10 εως 31εναν και στα νησιά από 14 εως 28 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο ουρανό με αραιώς νεφώσεις και νοτιάδες ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εως 30 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο ουρανό το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 εως 31εναν βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα