Με άδεια χέρια ο ΟΣΦΠ

23:49 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΜΕ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Αφού "καρδιοχτύπησε" ο Ολυμπιακός επικράτησε τελικά με 4-2 της Μάλμε και πήρε την τρίτη θέση που τον οδηγεί στο Europa League. Κάκιστη αμυντικά

η ομάδα του Μίτσελ πήρε τη νίκη χάρη στα προβλήματα της Μάλμε στα στημένα και στην ποιότητα κάποιων παικτών του.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πιο επιθετικά και στο 10' είχαν φάση με τον Κασάμι που έκανε το σουτ με τον Όλσεν να κόβει πάνω στη γραμμή. Εννέα λεπτά μετά ο Μποτία ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 22' ήρθε το γκολ όταν μετά από γύρισμα του Κασάμι με το κεφάλι η μπάλα έφτασε στον Φουστέρ ο οποίος επίσης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Μάλμε "άγγιξε" την ισοφάριση στο 38' όταν ο Εντιγκά στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο δοκάρι της ομάδας του. Τέσσερα λεπτά μετά ο Φόρσμπεργκ απείλησε με κεφαλιά.

Μόλις στο 46' στο δεύτερο μέρος η Μήτρογλου βρέθηκε απέναντι στον Όλσεν αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Ο Μποτία στο 49' πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Δέκα λεπτά μετά η Μάλμε "πάγωσε" το "Καραϊσκάκη" όταν βγήκε υποδειγματικά στην κόντρα με τον Κρουν να εκτελεί και να κάνει το 1-1. Ο Ολυμπιακός όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 63' ο Ντομίνγκες με εντυπωσιακό σουτ πέτυχε ένα όμορφο τέρμα και έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Μήτρογλου στο 68' από ιδανική θέση σούταρε άουτ ενώ η Μάλμε είχε καλή φάση στο 73' με σουτ του Τίνερχολμ. Στο 79' ο Αφελάι έκανε ωραία ενέργεια αλλά σούταρε πάνω στον Όλσεν. Δύο λεπτά μετά η Μάλμε "χτύπησε" και πάλι στην κόντρα με τον Ρόζενμπεργκ να γράφει από κοντά το 2-2. Ανενόχλητος ο Μήτρογλου στο 84' δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά δύο λεπτά μετά εξ επαφής έκανε το 3-2. Με την συμπλήρωση των 90' ο Αφελάι με πλασέ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Αντού της Μάλμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουϊ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουακού, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι, Φουστέρ (77'Αφελάι), Ντομίνγκες (89'Σιώβας), Μήτρογλου (88'Μπενίτς).

ΜΑΛΜΕ (Α.Χαρέιντε): Όλσεν, Τίνερχολμ, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Κονατέ (56'Κρουν), Χάλστι, Έρικσον (75'Τερν), Αντού, Φόρσμπεργκ, Τέλιν, Ρόζενμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα