Με αυτοπεποίθηση ο Στραματσιόνι

19:43 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

«Η Ιντερ θέλει να ξεκινήσει μια νέα εποχή και έχει επιλέξει εμένα για προπονητή. Θα είναι η εποχή μου και είμαι ήρεμος γιατί ο πρόεδρος Μάσιμο Μοράτι είχε δει αρκετά παιχνίδια της Primavera πριν αποφασίσει να με εμπιστευτεί. Από όταν ήμουν πιτσιρικάς προσπαθούσα να... κλέψω ό,τι μπορούσα, για να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα, από τους προπονητές στα τμήματα υποδομής της Ρόμα. Μετά με κάλεσαν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και ο Αρίγκο Σάκι, που ήταν πάντα ένα

είδωλο για μένα ως προπονητής, μου είπε πολύ ωραία πράγματα», είπε ο Στραματσιόνι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα της Ιντερ με την Μίλαν πριν λίγες εβδομάδες, όπου οι Νερατζούρι επικράτησαν με 4-2.

«Μια οργανωμένη κίνηση στην άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και για μένα ήταν εξαιρετικά σημαντικός ο Σνάιντερ σε αυτό το ντέρμπι. Ηταν αυτός που αποφάσιζε απολύτως σωστά πότε έπρεπε να βγει στην επίθεση η ομάδα και πότε έπρεπε να αμυνθεί. Ολη η ομάδα τον ακολουθούσε και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Τέλος, ο 36χρονος προπονητής της Ιντερ... εντυπωσίασε όταν είπε ότι το γκολ του Μαϊκόν σε αυτό το ντέρμπι -ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ- ήταν... δουλεμένο στην προπόνηση.

«Μου αρέσει πολύ να μιλήσω για αυτό το γκολ καθώς ήταν αυτό που μου έδωσε την μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ξέρετε γιατί; Επειδή ήταν δουλεμένο στην προπόνηση. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα πριν το ντέρμπι και πάντα η μπάλα πήγαινε στο δοκάρι από το σουτ του Μαϊκόν αλλά ο Ντάγκλας μου είπε να μην ανησυχώ γιατί η εστία στο Σαν Σίρο είναι μεγαλύτερη»!
Α

Keywords
Τυχαία Θέματα