Με απώλειες η Φινλανδία

20:04 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Καλά νέα για την Εθνική Παίδων που προετοιμάζεται για την πρώτη αυριανή «μάχη» στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ουγγαρία, έρχονται από το αντίπαλο «στρατόπεδο» της Φινλανδίας, αν και όταν η είδηση έχει να κάνει με τραυματισμό δεν μπορεί να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα. Στην τελευταία προπόνηση των Φινλανδών ο αρχηγός της ομάδας, Κάσιμιρ Βουορίνεν υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και ο άτυχος παίκτης χάνει όλο το τουρνουά, αφού τελικά

έμεινε εκτός αποστολής και δεν ταξίδεψε στην Ουγγαρία.

Ο Βουορίνεν είναι παίκτης «κλειδί» για τους Φινλανδούς και μάλιστα το καλοκαίρι σε τουρνουά με το Βέλγιο, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία είχε αναδειχτεί κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέρτι Χόνκανεν προσπάθησε να αναστηλώσει το ηθικό της ομάδας του λέγοντας: «Είναι ατυχία ο τραυματισμός του Βουρίνεν, αλλά στόχος μας είναι να παίξουμε καλά ως ομάδα. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Σε όλα τα ματς θα παλέψουμε για τη νίκη, αλλά από όλες τις ομάδες καλύτερα γνωρίζουμε την Ουγγαρία, χωρίς να έχω κάποιο αρνητικό σχόλιο για τους υπόλοιπους αντιπάλους. Σίγουρα το πρώτο ματς κόντρα στην Ελλάδα θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια στη δοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα