Με Μπουμσόνγκ, Βελάσκες στόπερ

16:02 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι μέρες για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ μετρούν αντίστροφα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα μοιάζει να έχει καταλήξει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ζαν Αλέν Μπομσόνγκ να έχει για παρτενέρ του τον Βελάσκες.
Ο Ισπανός μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση από τον Αντρέ Πίντο ο οποίος ακολούθησε

και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και έτσι θα προτιμηθεί για το παιχνίδι στην Σκωτία.
Έτσι λοιπόν, με βάση όσα έχει δείξει ο Φερέιρα στις προπονήσεις, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, δεξί μπακ τον Βύντρα, αριστερό μπακ τον Σπυρόπουλο και κεντρικούς αμυντικούς τον Μπουμσόνγκ με τον Βελάσκες. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο με τον Μαρίνο, στις πτέρυγες θα παίξουν ο Ζέκα με τον Σισοκό ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ένας εκ των Πετρόπουλου, Τοτσέ καθώς η συμμετοχή του Φορναρόλι στο αρχικό σχήμα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολή. Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Σκωτίας ο Σο που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Σήμερα εξάλλου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε στην UEFA την λίστα με τους 30 ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ με τον Γιώργο Καραγκούνη να είναι εκτός λίστας καθώς το συμβόλαιο του έχει λήξει. Αναλυτικά οι 30 παίκτες που διάλεξε ο Φερέιρα για τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ: Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας, Ιωαννίδης, Τοτσε΄, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σο, Μπαρμπαρούσης, Μαρίνος, Λαγός, Βύντρα, Κοτσόλης, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Ταμπάκης, Καπίνο, Χουχούμης, Κουσίδης, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης, Φουρλάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα