«Με έβαλαν στο ΔΣ τα παιδιά της κατάληψης για να ελέγχω»

12:55 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ένταση διάρκειας 50 λεπτών στον "αέρα" του ΝΟVAΣΠΟΡ fm είχαμε το πρωί της Παρασκευής, όταν αρχικά βγήκε ο Αντώνης Ηλιόπουλος να μιλήσει για όλα όσα έγιναν χθες. Το πρώην μέλος του Δ.Σ. κατόπιν ήρθε σε λεκτική διαμάχη με τον Ανδρέα Δημητρέλο που παρενέβη στην εκπομπή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μπήκε στο Δ.Σ. έπειτα από αίτημα των παιδιών της κατάληψης για να ελέγχει, συμπληρώνοντας το λόγο που δεν συμφώνησε με την καταβολή των 300.000 ευρώ από τον "άγνωστο" επενδυτή: «Δεν με ειδοποίησε κανείς για το πότε θα γίνει Δ.Σ.. Μου είπαν πως το συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή

θα γινόταν την Πέμπτη αλλά κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Βρήκα 20 κλήσεις στο κινητό μου χθες και πήρα πίσω και ρώτησα γιατί τόση βιασύνη να γίνει Πέμπτη το Δ.Σ. και μου είπαν για το δάνειο. Όλα αυτά όμως μου τα είπαν από το τηλέφωνο και δεν υπήρχε τίποτα επίσημο.

Επίσης, μου είπαν πως για να πάρει η ΑΕΚ το δάνειο όρος θα ήταν να παραμείνει στην προεδρία της ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος. Μου ζήτησαν την έγκριση για ένα δάνειο για το οποίο δεν γνώριζα τους όρους. Εμένα με έβαλαν στο Δ.Σ. οι οργανωμένοι για να υπάρχιε διαφάνεια και νομιμότητα. Όταν μου λένε πως θα σου αποκρύψουμε ποιος δίνει τα χρήματα, δεν πιστεύω να είναι διαφανείς διεργασίες αυτές. Που ξέρω εγώ από μπορεί να προέρχονται αυτά τα χρήματα; Μπορεί από ναρκωτικά ή από ξέπλυμα! Αυτά δεν γίνονται ούτε από ομάδες της συνοικίας.

Αν δεν μου πουν από πού έρχεται αυτό το δάνειο δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να συμφωνήσω. Σύμφωνα με το καταστατικό όμως δεν χρειάζονται την δική μου έγκριση. Ο μόνος που μπορεί να το εγκρίνει είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος. Γιατί ήθελαν την δική μου έγκριση; Εγώ τους είπα ότι αρνούμαι να εγκρίνω κάτι για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα.

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα άτομα που διοικούν την ΑΕΚ. Στο Δ.Σ. μπήκα για τα παιδιά της κατάληψης. Εκπροσωπώ τον κόσμο της ΑΕΚ. Αυτός με έβαλε για να ελέγχω», είπε ο Ηλιόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα