Με Κασίγιας στο Συνομοσπονδιών

11:49 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των Ισπανών διεθνών που θα βρίσκονται στην αποστολή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα γίνει τον Ιούνιο στην Βραζιλία με τον Ίκερ Κασίγιας να υπολογίζεται κανονικά από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας έχει να αγωνιστεί από τις 23 Ιανουαρίου με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο Ντελ Μπόσκε τον έχει στα πλάνα του με τους Πέπε Ρέινα και Βίκτορ Βαλντές να είναι οι άλλοι δυο τερματοφύλακες της αποστολής.
Στην άμυνα θα υπάρχουν οι Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης),

Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Άλμπα (Μπαρτσελόνα), ενώ ο Αθπιλικουέτα (Τσέλσι) και Μονρεάλ (Άρσεναλ) θα είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή.
Υπάρχει μία ένσταση για τον Μονρεάλ, αφού ο μπακ της Άρσεναλ ήταν αρκετό διάστημα εκτός δράσης, όμως το ιατρικό επιτελείο της Ισπανίας τον έχει υποβάλει σε εξετάσεις για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν τελικά δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος, ο Νεγρέδο και ο Σολδάδο θα διεκδικήσουν μία θέση στη λίστα.
Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν ο Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν Μονάχου), ο Τσάβι (Μπαρτσελόνα), ο Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), ο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), ο Καθόρλα (Άρσεναλ) και Ινιέστα (Μπαρτσελόνα).
Τη γραμμή κρούσης των Ισπανών θα αποτελέσουν οι Νάβας (Σεβίλλη), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Βίγια (Μπαρτσελόνα), Τόρες (Τσέλσι), Φάμπρεγας (Μπαρτσελόνα), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι) και Μάτα (Τσέλσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα