Με Κατσουράνη–«Πάπα» στο κέντρο της άμυνας

23:22 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως συνηθίζει ο Πορτογάλος τεχνικός παραμονές των αγώνων, έτσι και σήμερα, στην τελευταία προπόνηση επί σλοβακικού εδάφους κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά στη σύνθεση της βασικής ενδεκάδας, ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις Κατσουράνης - Παπασταθόπουλος αναμένεται να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχοντας δεξιά τους τον Τοροσίδη και αριστερά τον Σπυρόπουλο, ενώ να γάντια βασικού δεν πρόκειται να βγάλει ο Καρνέζης.

Από εκεί και πέρα ρόλο αμυντικών χαφ θα επωμιστούν οι Μανιάτης - Τζιόλης, με τους Νίνη - Φορτούνη να παίρνουν θέση δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στις πτέρυγες, χωρίς πάντως να αποκλείεται και κάποια έκπληξη με τριάδα στη μεσαία γραμμή και τους Καραγκούνη ή Φωτάκη βασικό.

Σίγουρος για τη γραμμή κρούσης τέλος θα πρέπει να θεωρείται ο Σαμαράς, ενώ Γκέκας, Σαλπιγγίδης «μάχονται» για μια θέση δίπλα του, με τον Λαρισαίο πάντως να έχει το προβάδισμα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στην προπόνηση έδωσαν το «παρών» και 100 περίπου φίλαθλοι της Εθνικής Ελλάδος, μέλη του "Γαλανόλευκου Φάρου" αλλά και φοιτητές που ζουν στην Μπρατισλάβα, οι οποίοι ντόπαραν ψυχολογικά τους διεθνείς, όπως και ο πρώην με τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Σαρρής...

Keywords
Τυχαία Θέματα