Με κόσμο η προπόνηση του Αρναούτη

19:12 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μιχάλης Αρναούτης επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ με έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Taekwodo στο Π. Φάληρο και στο πλαίσιο του promo tour του πραγματοποίησε ανοιχτή προπόνηση. Οι εκπαιδευτές Φίλιππος Χρυσάκης και Δημήτρης Μακρίδης του Arena Training Center υποδέχθηκαν τον παγκόσμιο πρωταθλητή και δε δίστασαν να βάλουν γάντια μαζί του.
Ο Μιχάλης Αρναούτης έκανε 12 γύρους sparring διαδοχικά με τους Γιώργο Φωτακόπουλο, Rezzka Checklazze, Φιλλιπο Χρυσάκη, Δημήτρη Μακρίδη, Ελευθερία Παλαιολόγου και

στη συνέχεια υπέγραψε αυτόγραφα στους θεατές που βρέθηκαν στη νέα σχολή - κόσμημα στο Μενίδι για να παρακολουθήσουν την προπόνηση.
Το βράδυ της Πέμπτης (28/11), ο πέμπτος σταθμός του Μιχάλη Αρναούτη θα είναι το μεζεδοπωλείο "Σαρδελα" στον Κορυδαλλό, όπου θα συναντηθεί με τους Μανιάτες - συντοπίτες του.
Την Παρασκευή (29/11) στις 19:30 ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα συναντήσει τον αδελφικό του φίλο και συνοδοιπόρο στο αμερικάνικο όνειρο, Νίκο Ανδρεάδη, στο café "Καφέδρα" στο Μαρούσι προκειμένου να μιλήσουν για επαγγελματική πυγμαχία.
Τέλος, το Σάββατο (30/11) ο Μιχάλης Αρναούτης θα παραβρεθεί στο Best Fighter στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο του THE BATTLE στο Νick Gallis Hall.

Keywords
Τυχαία Θέματα