Με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό

19:11 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Συναγερμός σήμανε στον κόσμο της ΑΕΚ με το άκουσμα της δικαίωσης της ομάδας μας στο ΑΣΕΑΔ κόντρα στην άδικη τιμωρία που θα μας ανάγκαζε να αγωνιστούμε χωρίς κόσμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Βόλεϊ Γυναικών. Το Νομικό τμήμα της ΑΕΚ με επικεφαλής τους έγκριτους δικηγόρους Αλέξιου Αλεξίου και Γιώργο Κατσαδήμα πέτυχε την δικαίωση της Ένωσης και έτσι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό

θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου. Ήδη οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν κινητοποιηθεί και ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών για να ενισχύσουν τα κορίτσια μας που θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το απόλυτο των νικών.

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν και επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση για να αποφύγετε τυχόν "δυσάρεστες εκπλήξεις σας προτείνουμε να παραλάβετε έγκαιρα τα "μαγικά χαρτάκια" τα οποία προπωλούνται ήδη από τα γραφεία της ΑΕΚ (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια, ώρες: 10 π.μ. - 7 μ.μ.).
Τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 10 Ευρώ. Στον συγκεκριμένο αγώνα θα ισχύσουν αυξημένα αστυνομικά μέτρα όπως έχει ζητηθεί από τις Αρχές. Υπάρχει μάλιστα σχετική προειδοποίηση ότι κανείς δεν θα μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα