Με νίκη μπαίνει στους «8»

13:25 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την σπουδαία νίκη επί της Ισπανίας, η εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει σήμερα την Σλοβενία στην δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Ευρωμπάσκετ και με νίκη εξασφαλίζει μια θέση στα προημιτελικά του τουρνουά.
Αξίζει να σημειωθεί πως με δυο νίκες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίνεται σίγουρα και αυτό θέλουν όλοι στην ομάδα προκειμένου να μην εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Πάντως ακόμα και

αν χάσει από τους Σλοβένους, η εθνική ομάδα μπάσκετ μπορεί να προκριθεί υπό προϋποθέσεις.
Συγκεκριμένα, στις 15:30 η Ιταλία παίζει με την Κροατία στο άλλο ματς του ομίλου και αν οι Ιταλοί κερδίσουν τότε η ελληνική ομάδα, αν χάσει απόψε από την Σλοβενία, θα προκριθεί αρκεί την Δευτέρα να κερδίσει τους Κροάτες και επίσης οι Φιλανδοί να μην κερδίσουν Ισπανία ή Σλοβενία.
Ωστόσο το μυαλό του Τρινκιέρι και των διεθνών είναι στο αποψινό παιχνίδι με τους οικοδεσπότες με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να τίθεται εκτός μάχης για το υπόλοιπο τουρνουά λόγω τραυματισμού και τον ομοσπονδιακό τεχνικό να στοχεύει στην εξουδετέρωση των Ντράγκιτς και Νάχμπαρ. Μπουρούσης και Καββαδάς θα καλύψουν το κενό του Μαυροκεφαλίδη στην θέση «5».

Keywords
Τυχαία Θέματα