Με όλα της τα «όπλα» η Ανόρθωση

13:45 12/10/2013 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η Ανόρθωση παίζει με τον Εθνικό Άχνας και ο Ζόρζε Κόστα διαπιστώνει με ευχαρίστηση πως θα έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Τις τελευταίες μέρες ο Γκνζάλο Γκαρσία έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος με τον Βαλεντίνο Σιέλη να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και να θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Οκκάς και Κολαούτι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.
Πλέον

ο Ζόρζε Κόστα περιμένει την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και ελπίζει πως όλοι τους θα γυρίσουν δίχως προβλήματα τραυματισμών για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ανόρθωσης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ, με την επιστροφή του προέδρου της Ανόρθωσης Χρήστου Πουλλαΐδη από το εξωτερικό, θα τεθούν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τις καταδικαστικές αποφάσεις της ΦΙΦΑ για το συμβόλαιο Στοΐλοφ, Σεϊρού, Κονσίστρε και Τσβετάνοφ. Οι τέσσερις αυτές περιπτώσεις δεν εμπίπτουν στα κριτήρια Σεπτεμβρίου, για τα οποία γίνεται παράλληλος αγώνας δρόμου τις τελευταίες μέρες, για να συμπληρωθεί ο φάκελος και να μην προκύψουν προβλήματα για το Σωματείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα