Με περίπατο η ΑΕΚ

21:25 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντίσταση και δυσκολία η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε με 36-22 του Άρη. Η Ένωση για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ επέστρεψε έτσι στις νίκες και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Γιάννη Αρβαίτη να δοκιμάσει αρκετά σχήματα, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά.

Το ματς

Από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες της ΑΕΚ

κατάφεραν να μπουν φουριόζοι και με εξαιρετικές επιθετικές, αλλά και αμυντικές ενέργειες, δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας, η οποία τους έδωσε τη δυνατότητα να ανέβουν ψυχολογικά και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Έτσι με συνοπτικές δικαδικασίες μπήκαν στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό προβάδισμα, το οποίο δεν άφησαν ούτε στιγμή και με την επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν την καλή τους επίθεση και με συγκέντρωση έκαναν μια καλή προπόνηση απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας και έδειξαν έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει.

ΑΕΚ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 36-22
Τα δεκάλεπτα: 6-2. 10-4, 15-8 (ημχ.) 25-12, 29-16, 36-22

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 5, Γεωργιάδης 10, Γιαννόπουλος 3, Μπαλωμένος, Τσακνής, Συγγάρης, Οικονόμου 2, Αλβανός 4, Ναουμίοδης, Τσαούσης 2, Παπαδιονυσίου 3, Κουρέτας 2, Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χερουβείμ 3.

Αρης (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 5, Κουρής 1, Κλημανόγλου 1, Μπουλούμπασης 1, Γαλανάκης, Μελετάκος Γ. 7, Γρηγοράκης 2, Μαλανδρένιας, Χατσίκας 2, Χρηματόπουλος, Μανουσέλης, Μουρελάτος 2, Χρόνης, Γραμματικόπουλος, Καραστέργιος.
Διαιτητές: Καραπάνος-Χρόνης, Δίλεπτα: 2-1 Πέναλτι: 2/2-2/4

Keywords
Τυχαία Θέματα