Με πολλές απουσίες στη Ραφήνα

21:19 3/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που διεξήχθη στα Σπάτα. Ο Μπρούνο Τσιρίλο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Τρύφων Καζβιρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ ο Χριστόφορος Ντούμπερετ δε γυμνάστηκε για λόγους ξεκούρασης. Τέλος ο Λάμπρος Θαναηλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ελαφριάς ενόχλησης στους προσαγωγούς. Απουσίαζε ο Σταύρος Σταθάκης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό τουρνουά

της Ραφήνας, από την οποία απουσιάζουν αρκετοί παίκτες είτε λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν είτε γιατί προτιμήθηκε να ξεκουραστούν εν όψει Ομόνοιας. Μεταξύ αυτών είναι οι Τσιρίλο, Πλατέλλας, Ντακόλ, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γεωργέας, Μπρέσεβιτς, Τσούπρος, Ράμα. Στην αποστολή βρίσκονται οι Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Γροντής, Δημγκιόκας, Καζβιρόπουλος, Κάτσικας, Κέζος, Παληαρούτας, Παυλής, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Τζάθας, Τσεβάς, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Πόποβιτς, Μούργκα και Ζιβάνοβιτς.
Η αποστολή θα αναχωρήσει από τα Σπάτα στις 15.30, ενώ στις 09.00 θα προπονηθούν στα Σπάτα οι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα για το τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα