Με πρωταγωνιστή τον Λόρενς

19:25 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ του Δώνη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-1 του αξιόμαχου ΟΦΗ στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική, κάνοντας την ανατροπή.

Το ματς

Ο ΟΦΗ μόλις στο 9' έκανε αισθητή την παρουσία του, όταν ο Κουτσιανικούλης βγήκε τετ-α-τετ, ο Ιτάνζ απομάκρυνε, όμως στην εξέλιξη της φάσης, ο Περογαμβράκης επωφελήθηκε το κενό στην άμυνα του ΠΑΟΚ

και με κεφαλιά -μετά από σέντρα του Μπούρμπου-, «πάγωσε» την Τούμπα. Στο 15' λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν, όταν ο Κουρδάκης έκανε κακό γύρισμα στον Αγριμάκη, με τον Κλάους να μπαίνει στη φάση, όμως το σουτ του διεθνή φορ ήταν κακό. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο «Πέρο» βγήκε τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ, με τον τελευταίο να απομακρύνει τη μπάλα και τους Κρητικούς να διαμαρτύρονται για πέναλτι. Και κάπου εκεί, ο «Δικέφαλος του βορρά» ξύπνησε, αύξησε την πίεση του και πάλευε για το γκολ. Στο 38', η άμυνα του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να διώξει... με τίποτα, ο Λόρενς «χόρεψε» τον Ιωάννιδη, έκανε τη σέντρα-σουτ, με τον Κλάους με κοντινή κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Και δεν έμεινε μόνο εκεί ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λόρενς εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατσικάς έπιασε την κεφαλιά, κάνοντας το 2-1 και την γρήγορη ανατροπή για την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος η αποστολή των Κρητικών έγινε ακόμα πιο δύσκολη, αφού στο 49ο λεπτό ο δημιουργός των δύο προηγούμενων γκολ, έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ανεβάζοντας -με σουτ- το δείκτη του σκορ (3-1).Κάπου εκεί το ματς φάνηκε να παίρνει το δρόμο του. Ο Γιάννης Πετράκης πέρασε στο ματς τον Μακρή θέλοντας να κάνει πιο επιθετικό τον ΟΦΗ, αλλά οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση και συνάμα να δημιουργούν ευκαιρίες για τέταρτο γκολ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Ρομπέρ (51' Ολίσε), Καμαρά (83' Β. Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65' Πόποβιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Σαρ, Ιωαννίδης (80' Κανούλας), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Μπούρμπος, Κουτσιανικούλης (45' Μακρής), Περογαμβράκης (76' Νύκταρης), Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα