Με σούπερ Γροντή τριάρα η ΑΕΚ

13:15 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από καλή εμφάνιση η U20 της ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας σχετικά εύκολα του Πανθρακικού 3-1 στο Καπανδρίτι, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ενωση ο Δημήτρης Γροντής καθώς πέτυχε δύο γκολ, ενώ το τρίτο σημείωσε ο Παπαδημητρίου.
Η ΑΕΚ

ανάλαβε τα ηνία του αγώνα μετά το 10ο λεπτό και αφού έχασε μία καλή ευκαιρία στο 12', στο 16' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ερεκί έδωσε στον Ξόμπλιο εκείνος σούταρε και στην επιστροφή της μπάλας ο Γροντής έκανε εύκολα το 1-0. Ως το φινάλε του πρώτου μέρους η ΑΕΚ είχε ακόμα δύο καλές στιγμές (με Νικολιά και Παπαδημητρίου) να πετύχει κι άλλο γκολ. Δεν ήρθε όμως, με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός στην επανάληψη να ρισκάρει, να βγει μπροστά και να έχει δοκάρι στο 56', ενώ στο 75' ο Μυλώπουλος έσωσε την ΑΕΚ.

Η Ένωσης αφού είδε την ισοφάριση να έρχεται, ανέβασε στροφές και στο τελευταίο τέταρτο καθάρισε τη νίκη: Αρχικά στο 78' με πέναλτι του Γροντή και στο 83' με τον Παπαδημητρίου. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87'.

ΑΕΚ: Μυλωνόπουλος, Νικολιάς (80' Χατζησοφρωνίου), Ερέκι, Ξόμπλιος (60' Κέζος), Βλάχος, Παπαδημητρίου, Γροντής, Αργυρίου, Αρέστη, Κοντίδης, Τσεβάς

Keywords
Τυχαία Θέματα