Με... σπρώξιμο Ρεάλ και Μπάρτσα (ΦΩΤΟ)

10:48 23/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζορίστηκε στο "Μεστάγια" κόντρα στην Βαλένθια μέχρι να κερδίσει 3-2 ενώ η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Χετάφε πριν επικρατήσει τελικά με 5-2 με τις διαιτητικές αποφάσεις να παίζουν τον ρόλο τους στην διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων.
Στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ, στο 40' για το 1-2, και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως την στιγμή που ο Άνχελ Ντι Μαρία βγάζει την σέντρα, άλλοι τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκτός θέσης.
Στο παιχνίδι της

Μπαρτσελόνα, η εφημερίδα της Μαδρίτης, η AS, έχει φωτογραφία από την οποία προκύπτει πως το πρώτο γκολ των πρωταθλητών Ισπανίας, με το οποίο μείωσαν σε 1-2, δεν θα έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Συγκεκριμένα, σε μία μονομαχία στην αριστερή πτέρυγα της Χετάφε, ο Αλέξις Σάντσες διατηρεί τη μπάλα στην κατοχή του, αλλά αυτή είχε περάσει την πλάγια γραμμή. Το ματς συνεχίστηκε κανονικά, έδωσε στον Φάμπρεγας, εκείνος έβγαλε την ασίστ στον Πέδρο και ήρθε το τέρμα με το οποίο ξαναμπήκε στο ματς η Μπαρτσελόνα.
Νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα στο 22' ο Πέδρο παίζοντας στο όριο του οφσάιντ, βγήκε μόνος του απέναντι στον Μογιά και σκόραρε, αλλά το σημαιάκι του βοηθού κακώς σηκώθηκε, αφού τελικά καλυπτόταν. Από εκεί και πέρα απολύτως ξεκάθαρη είναι η φάση του τέταρτου γκολ της Μπαρτσελόνα, μιας κι ο Φάμπρεγας είναι σε ολοφάνερη θέση οφσάιντ.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τις φάσεις (στην πρώτη είναι το πλάγιο που δεν δόθηκε με τον Σάντσες, ακολουθεί το γκολ του Πέδρο που κακώς δεν μέτρησε, έπειτα το οφ σάιντ του Φάμπρεγας και τέλος του Ρονάλντο):

Keywords
Τυχαία Θέματα