Με στυλ η Μπάγερν

23:40 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: 5-0
Γήπεδο: Allianz Arena

Εύκολη νίκη με 5-0 για την Μπάγερν επί της Πλζεν και το απόλυτο τρία στα τρία.

Στο 3ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Φαν Μπούιτεν αστόχησε από καλή θέση, όπως έκανε και ο Μάντζουκιτς στο 5'. Στο 6ο λεπτό, το σουτ του Ρόμπεν, έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 11' ο Ριμπερί έκανε όμορφη κίνηση και σουτ, αλά ο Κόζατσικ έπεσε κι έδιωξε. Στο 15ο λεπτό ο Κόζατσικ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Αλάμπα, αλλά στο 25' ο Φρανκ

Ριμπερί με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς. Δύο λεπτά μετά, ο Κόζατσικ είπε όχι σε σουτ του Μάντζουκιτς, ενώ και στο 31' ο κίπερ της Πλζεν είπε όχι σε όμορφη προσπάθεια του Ρόμπεν. Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει και στο 37' ο Μάντζουκιτς έδωσε για τον Αλάμπα, που έκανε όμορφη ενέργεια και πλάσαρε ιδανικά τον Κόζατσικ για το 2-0. Στο 43ο λεπτό όπως και στο 45' ο Κόζατσικ είπε όχι σε προσπάθειες του Τόνι Κρόος.

Στο 55ο λεπτό ο Σβαϊνστάιγκερ έχασε μεγάλη ευκαιρία από ιδανική θέση, αλλά στο 61' ο Ριμπερί πέρασε τρεις αντιπάλους και με πανέμορφο τσίμπημα έκανε το 3-0. Οι Βαυαροί δεν πάτησαν φρένο και στο 64' ο Σβαϊνστάιγκερ πήρε όμορφα την μπάλα έκανε και το γύρισμα και με σουτ έγραψε το 4-0. Το τελικό 5-0 έκανε στις καθυστερήσεις ο Γκέτσε με όμορφο σουτ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Φαν Μπούιτεν, Ραφίνια, Κοντέντο, Λαμ (63' Γκέτσε), Σβαϊστάινγκερ, Ρόμπεν, Ριμπερί (67' Μίλερ), Αλάμπα, Κρόος, Μάντζουκιτς (71' Πισάρο).

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Χούμπνικ, Προτσάζκα, Ρέζνικ, Λιμπερσκί (75' Κόβαρικ), Ραϊτόραλ, Τισόφσκι, Χοράβα, Χόρβατ (61' Ντούρις), Κόλαρ, Πετρζέλα (86' Τεκλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα