Με συνοπτικές διαδικασίες

22:57 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

IΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 6η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 της Σοσιεδάδ και συνέχισε την εκπληκτική της πορεία. Οι Βάσκοι μπήκαν δυνατά στο ματς καθώς μόλις στο 3ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Σεφέροβιτς όμως στη συνέχεια επήλθε η κατάρρευση. Στο 5' ο Νεϊμάρ έκανε από κοντά το 1-0 και τρία λεπτά μετά ο Μέσι με κεφαλιά ψαράκι (!) πέτυχε

το δεύτερο γκολ των "μπλαουγκράνα". Πριν καλά καλά συνέλθουν ήρθε και το 3-0 με τον Μπούσκετς στο 23' και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Μέσι στο 52' είχε τεράστια ευκαιρία με τη Σοσιεδάδ να μειώνει στο 63' με τον Ντε λα Μπέγια. Στο 76' όμως ο Μπαρτρά έδωσε και πάλι στην Μπάρτσα προβάδισμα τριών γκολ. Πέντε λεπτά μετά ο Μέσι βγήκε αλλαγή και δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του ενώ στο 83' ο Πέδρο έχασε μοναδική ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις ο Σάντσες είχε δοκάρι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνιελ Άλβες, Πικέ, Μασεράνο (35'Μαρτρά), Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Σάντσες, Νεϊμάρ (72'Πέδρο), Μέσι (81'Σέρχι).

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Εστράδα (46' Ανσοτέγι), Κανταμούρο, Ινίγκο, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Χάβι Ρος (78'Πάρδο), Πριέτο (22'Αγκιρέτσε), Σανγάλι, Σεφέροβιτς, Γκρισμάν.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Την ευκαιρία να πάρει μια ακόμα νίκη έχασε η Λεβάντε που έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με τον Μπαμπά για να απαντήσει η Βαγιαδολίδ στο 42' με ένα πανέμορφο γκολ του Χάβι Γκέρα. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Μπέργκντιτς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σουμέτρα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και να αποβάλει τον παίκτη των φιλοξενουμένων. Ο Ίβανσιτς το εκτέλεσε χωρίς να καταφέρει να "νικήσει" τον Μαρίνιο. Με παίκτη παραπάνω η Λεβάντε πίεση αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κέιλορ Νάβας, Λελ, Βύντρα, Ναβάρο, Χουανφράν, Ντιόπ, Σέρχιο, Σουμέτρα, Ίβανσιτς (56'Μπαράλ), Ρουμπέν Γκαρθία, Μπαμπά (74'Νονγκ).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Ρουέδα, Πένια, Μπέργκντιτς, Σάστρε, Μπαράχα, Έμπερτ, Οσόριο (57'Ρόσι), Ομάρ (59'Ράμα), Γκέρα (73'Μανούτσο).

Keywords
Τυχαία Θέματα