Με την ησυχία του ο Σνάιντερ

11:52 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ουέσλεϊ Σνάιντερ ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Γαλατάσαραϊ με τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, να τον καλεί να αποφασίσει γρήγορα αλλά τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να ξεκαθαρίζει πως θα αποφασίσει με την ησυχία του και χωρίς βιασύνη για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Σνάιντερ τόνισε: "Κάποιος ισχυρίστηκε πως από σήμερα θα βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη. Εγώ, όμως, είμαι ακόμα στο Μιλάνο και δεν πρόκειται να προχωρήσω σε καμία κίνηση αν δεν πάρω την απόφαση μου. Μια

απόφαση σημαντική, μια απόφαση ζωής. Για αυτό το λόγο θα σκεφτώ πολύ καλά και θα αποφασίσω με την ησυχία μου. Δεν πρόκειται να βιαστώ".
Ο Σνάιντερ απαντώντας στον Μοράτι που τον κάλεσε να αποφασίσει σύντομα δήλωσε: "Είμαι 28 ετών, έχω γράψει την ιστορία μου, τόσο με την Ίντερ όσο και με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να σκεφτώ καλά πριν αποφασίσω. Δεν δέχομαι από κανέναν να με πιέζει. Μπορώ να σκεφτώ μέχρι το τέλος του μήνα. Από όσο ξέρω μέχρι τις 31 Ιανουαρίου μπορώ να μεταγραφώ. Ούτε βιάζομαι, ούτε δέχομαι να μου λένε να βιαστώ".
Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός πάντως έκανε σαφές πως η καθυστέρηση δεν οφείλεται στο οικονομικό σκέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα