Με το δεξί ο Πανσερραϊκός

17:40 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Football League

3η αγωνιστική

Παρασκευή 11 Νοεμβριου

Πιερικός-Βέροια 1-3
(3' Κουτσοσπύρος - 57' Κάντι, 61' Καλτσάς, 73' Ολαϊτάν)

Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Λάρισα-Βύζας Μεγάρων 0-0

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Εθνικός Αστέρας - Πανσερραϊκός 0-1 (47' Γκόμεζ)

Πρεμιέρα με νίκη για τον Πανσερραϊκό στην Football League, όπου με γκολ του Γκόμεζ,

πέρασε νικηφόρα από την Καισαριανή. Οι Σερραίοι πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στην προσπάθειά τους για επάνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου (77' Μιχελής), Γουσούλης, Καρατζάς, Λαμπρόπουλος, Άντονι, Χωριανόπουλος, Νάστος (69' Λουτσιάνο), Καούνος, Πασάς (52' Χαϊκάλης), Χανιώτης.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παντελιάδης, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ορφανός, Γκόμεζ (87' Βρούτσινα), Στεφανίδης, Ανάκογλου (79' Μουσικάκης), Ντιόγο (90+3' Βουτσιάς).

Θρασύβουλος - Καλλονή 0-1 (76' Ταραχούλσκι)

Καλλιθέα - Πλατανιάς 1-1 (90+5' Αρβανίτης - 61' Ναζλίδης)

Έσωσε στο 95' τον βαθμό η Καλλιθέα, με τον Αρβανίτη να ισοφαρίζει. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη παρέμεινε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αντιθέτως οι Κρητικοί, οι οποίοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ναζλίδη στο 61', αισθάνονται απογοητευμένοι καθώς έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι στον πίνακα της βαθμολογίας.

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Κατσίκης, Πρίπου (68' Ρουσάκης), Ντακόλ, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Καλτσάς (76' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Σταύρου, Πλατέλλας, Ματσούκας (74' Βιδάλης).

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Πότσι, Γκονζάλες (90+3' Μανουσάκης), Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης(90' Δρακάκης), Δράμι (73' Παπαζούδης).

Αγροτικός Αστέρας - Διαγόρας 1-0 (14' Προβατίδης)

Θετική ήταν και η πρεμιέρα του Αγροτικού Αστέρα. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με γκολ του Προβατίδη και πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στην φετινή Football League. Αντιθέτως ο Διαγόρας έμεινε στους τρείς βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Γ. Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Προβατίδης, Σαμουηλίδης, Σαρακατσάνης, Πετρίσεβιτς, Οκουμούσης.

Διαγόρας (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Πουλόπουλος, Μουσταφίδης, Φαμπίνιο, Βουκαϊλοβιτς, Ματεντζίδης, Αυγενικού, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μπακάλης

Αναγ. Επανωμής - Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (40' Γκέσιος)

Με νίκη άρχισε τις επίσημες υποχρεώσεις της και η Αναγέννηση Επανωμής. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0 με γκολ του Γκέσιου στο 40ο λεπτό. Από την άλλη, ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να παρει και άλλο βαθμό έπειτα από την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, στην πρώτη του χρονιά στην Football League.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Β

Keywords
Τυχαία Θέματα