Μεγαλειώδης πρεμιέρα για το «The Hobbit» (ΦΩΤΟ)

22:14 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δυο εβδομάδες πριν βγει η ταινία The Hobbit στους κινηματογράφους πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης πρεμιέρα της στο Embassy Theatre στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας και ήταν όλοι εκεί!

Νάνοι, ξωτικά και χόμπιτ παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του Hobbit: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι, του πρώτου μέρους της τριλογίας του Πήτερ Τζάκσον, ενώ παρόντες ήταν και δεκάδες χιλιάδες φαν είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σινεμά για την προβολή της ταινίας.

Όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές

της ταινίας ήταν εκεί, όπως η εντυπωσιακή Κέιτ Μπλάνσετ, ο Ελάιζα Γουντ, ο Μάρτιν Φρίμαν, ο Χιούγκο Γουίβινγκ και ο Άντι Σέρκις.

Μιλώντας πριν από την προβολή, ο σκηνοθέτης, Πίτερ Τζάκσον δήλωσε ότι είναι αγχωμένος για την πορεία της ταινίας.

«Ποτέ, τίποτα δεν είναι τέλειο και δεν θα είναι τέλειο. Είναι πραγματικό λάθος το να πει κανείς ότι σταματά τώρα επειδή έκανε την τέλεια ταινία» είπε, μιλώντας στο Radio New Zealand. «Ποτέ δεν θα έχεις κάνει (την τέλεια ταινία) και ποτέ δεν θα την κάνεις» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Κέιτ Μπλάνσετ δήλωσε ότι η ταινία είναι εξαιρετική για παιδιά, αλλά ίσως σε κάποιες σκηνές πρέπει να κλείσουν τα μάτια τους.

Η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία υποδύεται την βασίλισσα των ξωτικών Γκαλάντριελ, δήλωσε λίγο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας ότι πήρε μαζί της στα γυρίσματα τους τρεις γιούς της ηλικίας 4, 8 και 10 και αισθάνθηκε ότι η ταινία απευθύνεται σε παιδιά, αλλά ότι εναπόκειται στους γονείς να αποφασίσουν αν το δικό τους παιδί μπορεί να την παρακολουθήσει.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012 και θα ακολουθήσουν άλλα δύο μέρη: ένα τον Δεκέμβριο του 2013 και ένα τον Ιούλιο του 2014.

Το δημοτικό συμβούλιο του Ουέλινγκτον σχεδίαζε εδώ και μήνες την πρεμιέρα της ταινίας. Η Νέα Ζηλανδία ελπίζει ότι θα ωφεληθεί πολύ τουριστικά από τη νέα τριλογία. Ο τουρισμός της χώρας αυξήθηκε κατά 40% μετά την προβολή της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα