«Μεγάλη πρόκληση»

12:20 12/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four του Λονδίνου ήταν η καλύτερη απάντηση στους επικριτές του, σύμφωνα με τον Πέρο Άντιτς. «Δεν είναι τυχαίο που τα καταφέραμε. Δουλέψαμε σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και αποδείξαμε σε όλους πως αξίζουμε να είμαστε εδώ. Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς. Δώσαμε την απάντησή μας». Είπε ακόμα...

Για την επιβλητική νίκη τους επί της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας, στον ημιτελικό: «Παίξαμε, κατά περιόδους μες στη σεζόν, πολύ καλά αλλά και πολύ άσχημα στην άμυνα. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως, αποδώσαμε πολύ καλά αμυντικά. Αυτό θα είναι το «κλειδί» και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η άμυνά μας. Εάν τα καταφέρουμε θα κερδίσουμε».

Για το «κλειδί» της νίκης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Τα ριμπάουντ πρώτα από όλα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και στο σύνολο. Οπότε θα είναι δύσκολη η δουλειά για εμάς τους ψηλούς, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα. Πρέπει να ρίξουμε το ρυθμό τους και τα ποσοστά τους και να παίξουμε την ίδια αποτελεσματική άμυνα. Έχουμε δουλέψει πάνω στην τακτική τους, αλλά δεν ξέρω πώς θα κυλήσει το παιχνίδι, εάν θα έχει γρήγορο ή αργό ρυθμό. Εμείς ξέρουμε να τρέχουμε και ξέρουμε να παίζουμε καλά στο μισό γήπεδο. Το ματς απ με το Μίροτιτς θα έχει ενδιαφέρον. Είναι αθλητικός και ταλαντούχος παίκτης. Θα είναι ωραία αναμέτρηση, ο παλιός με το νέο».

Για την υπεράσπιση του τίτλου τους: «Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας ήταν κάτι που ονειρευόμουν πολλά χρόνια. Το έκανα μία φορά και τώρα έχω την ευκαιρία να το ξανακάνω. Θα πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται ποραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα