Μεγάλο διπλό η Μάλαγα

19:12 25/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΑΛΑΓΑ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κορνέγια Ελ Πρατ

Στην πρώτη 3αδα της βαθμολογίας της Λα Λίγκα φιγουράρει πλέον η Μάλαγα! Οι Ανδαλουσιανοι πήραν τεράστιο διπλό στο «Κορνέγια Ελ Πρατ», αφού νίκησαν με 2-1 την Εσπανιόλ αν και βρέθηκαν μάλιστα πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έφτασε λοιπόν τους 47 πόντους και «έπιασε» την Βαλένθια στην 3η θέση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι

και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 23' όταν ο Κουτίνιο με σουτ νίκησε τον Καμπαγιέρο και έκανε το 1-0. Απο εκεί και πέρα, το ματς ήταν... μονόλογος της Μάλαγα η οποία έχασε αρκετές ευκαιρίες πριν φτάσει στο 1-1 με το γκολ του Ρουντ Φαν Νίστελροι στο 75'. Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν «τούμπα» το ματς και έφυγαν με το «τρίποντο» απο την έδρα της Εσπανιόλ χάρη στο γκολ του Ντεμικέλις στο 77'.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χ. Λόπεθ, Ροντρίγκεθ, Φορλίν, Ντιντάκ, Μπαένα (80' Παντιάνι), Γκόμεθ (73' Αλμπίν), Βάις (61' Ρομαρίκ), Βερδού, Κουτίνιο, Ούτσε.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο (34' Καμενί), Σάντσεθ, Γουέλιγκτον, Ματάισεν, Μονρεάλ, Μαρέσκα (73' Φαν Νίστελροι), Ντεμικέλις, Καθόρλα, Ίσκο, Ελισέου (59' Φερνάντες), Ρονδόν.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Θιουδάδ Ντε Βαλένθια

Σπουδαίο διπλό πήρε σε αυτή την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Οσασούνα που επικράτησε μέσα στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια» της Λεβάντε με 2-0. Οι Βάσκοι μετά απο αυτό το «τρίποντο» ανέβηκαν στην 5η θέση και παραμένουν πάντα στο κόλπο τόσο της εξόδου στο Champions League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ ήταν ανώτερη απο τους γηπεδούχους και στο 15' άνοιξε το σκορ με τον Ραούλ Γκαρθία, μετά απο ασίστ του Τσεχούδο. Όλα τελείωσαν στο 78' όταν ο Ραούλ Γκαρθία βρήκε υπέροχα τον Νίνο και ο επιθετικός απο την Τενερίφη νίκησε τον Αντρές.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Κονέ, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Χουανφράν, Τσάβι Τόρες (65' Ρουμπέν Σουάρεθ), Χάβι Βέντα, Μπαγεστέρος, Γκουστάβο Γκαμπράλ, Βάλντο (73' Ελ Ζαρ), Γκεζάλ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές, Νταμιά, Φλάνιο, Ροβέρσιο, Μαρκ (86' Ραιτάλα), Νίνο, Πουνιάλ, Ραούλ Γκαρθία, Τσεχούδο (63' Λόλο), Μανού (73' Λαμά).

Keywords
Τυχαία Θέματα