Μέγας είσαι Βύντρα…

00:56 26/1/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 3-2
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Το να σκοράρει ο Λουκάς Βύντρα αποτελεί από μόνο του είδηση... Αλλά το να σκοράρει στο ίδιο ματς και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και μάλιστα και τα δύο γκολ να είναι από ασίστ του Αντρέας Ίβανσιτς, να αποβάλλεται ο Καράμπελας και όλα αυτά σε αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ε αυτό μοιάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κι όμως η Λεβάντε έφτασε σε μεγάλη νίκη με 3-2 κόντρα στη

Σεβίλλη με το παραπάνω σενάριο να αληθεύει πέρα για πέρα...

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Ράκιτιτς έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 14' ο Νάβας είπε όχι σε διαδοχικά σουτ του Βιτόλο. Στο 22ο λεπτό ο Μπέτο απέκρουσε το σουτ του Ντιόπ, ενώ στ 25' ο Κόκε με τρομερό μακρινό σουτ, που χτύπησε και στο δοκάρι, έκανε το 1-0 για τη Σεβίλλη. Ωστόσο η Λεβάντε απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 30' με τα πέναλτι του Μπαράλ. Μάλιστα στο 40ο λεπτό ο Μπέτο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ίβανσιτς.

Στο 47' το σουτ του Ελ Ζαρ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γκαμεϊρό σημάδεψε το δοκάρι της Λεβάντε. Στο 56ο λεπτό ο ρέφερι του αγώνα έδωσε πέναλτι σε χέρι του Σιμάο, αλλά ο Ράκιτιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Νάβας, από την άσπρη βούλα και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία. Στο 64ο λεπτό ο Νάβας πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Ράκιτιτς, αλλά τελικά στο 69ο λεπτό η Σεβίλλη βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ ο Ράκιτιτς που έκανε το σουτ και η μπάλα αφού βρήκε σε παίκτη της Λεβάντε, κατέληξε στα δίχτυα του Νάβας. Αλλά στο 71ο λεπτό ο Ίβανσιτζ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λουκάς Βύντρα με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-2. Και στο 75' μετά από νέο κόρνερ του Ίβανσιτζ, ο Μπαράλ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπέτο έδιωξε ασταθώς και ο Σιμαο από κοντά έκανε το 3-2. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Καράμπελας και Καμπράλ...

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Παρέχα, Φάζιο, Κόκε, Ναβάρο (64' Φιγκέρας), Καρίσο, Ράκιτιτς, Βιτόλο (81' Χάιρο), Ρέγιες (71' Μαρίν), Μπακά, Γκαμεϊρό.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Βύντρα, Ναβάρο, Χουανφράν, Καράμπελας, Ντιόπ, Σιμάο, Λόπεθ (61' Καμαράσα), Γκαρθία (46' Ελ Ζαρ), Ίβανσιτς (83' Άντουα), Μπαράλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα