Μείωσε ο ΟΣΦΠ

22:22 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επέστρεψαν στη διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 10-8 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον σημερινό τρίτο τελικό των πλέι οφ μέσα στην έδρα της αντιπάλου τους στο Λαιμό και μείωσαν σε 2-1 νίκες.

Ετσι, όχι μόνο δεν επέτρεψαν στις κοπέλες του ΝΟΒ να πανηγυρίσουν τον τίτλο, αλλά ξαναφέρνουν τη σειρά των τελικών στην έδρα τους, καθώς ο τέταρτος τελικός είναι προγραμματισμένος

για μεθαύριο Παρασκευή στις 19.00 στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά. Εκεί όπου θα επιδιώξουν να ξαναμπούν γερά στο παιχνίδι. Εάν χρειαστεί πέμπτος τελικός θα γίνει το Σάββατο στο Λαιμό.

Ο Ολυμπιακός έδειξε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο με πολύ καλή άμυνα (1/7 είχε στον παίκτη λιγότερο), αλλά το σημαντικότερο όπλο του ήταν ότι εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο τον παίκτη παραπάνω (6/6), ενώ είχε σε μεγάλη μέρα τη Γκιλ. Οι κοπέλες του Παυλίδη πήραν ένα μικρό προβάδισμα από το ξεκίνημα που κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το φινάλε.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-10

(3-4, 2-2, 1-2, 2-2)

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου Ελ., Τσουκαλά, Μελιδόνη, Ξενάκη, Λιόση 1, Καλογεράκου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση, Γερόλυμου 1, Μουλάκη, Κουτέλη 4, Λαρά, Λάβι, Χυδηριώτη, Κούβδου Ν.

1/7 π/π, 1/1 πέναλτι, 1 κόντρα, 1 φουνταριστός, 4 περιφέρεια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Γκιλ 4, Πλευρίτου Ελευθ. 1, Ψούνη, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Μαυρέλου, Πλευρίτου Μαργαρ., Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Κώτσια 2, Γαρατζιώτη, Πλευρίτου Βασιλ.

6/6 π/π, 2 φουνταριστός, 2 κόντρα

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα