Μειώθηκε η ποινή του Μότζι

22:25 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

Καταδικαστική ήταν η απόφαση και του εφετείου για τον πρώην γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι. Στον παράγοντα επιβλήθηκε ποινή 2 ετών και 4 μηνών για συνωμοσία κι ενώ παραγράφηκε η κατηγορία της αθλητικής απάτης.

Ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου που συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ιταλία το 2006 ήταν απών κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας. Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια και 4 μήνες, αλλά μετά από την έφεση η ποινή του μειώθηκε.

Μαζί με την έφεση του Μότζι εκδικάστηκε κι αυτή του αρχιδιαιτητή Πιερλουίτζι

Παϊρέτο, ο οποίος καταδικάστηκε για 2 χρόνια, του τέως αντιπροέδρου της ιταλικής ΠΟ (FIGC), Ινοτσέντζο Ματσίνι ο οποίος καταδικάστηκε για 2 χρόνια, του πρώην διαιτητή Μόργκαν ντε Σάνκτις που καταδικάστηκε για ένα χρόνο, του πρώην διαιτητή Αντόνιο Ντατίλο που καταδικάστηκε σε 10 μήνες και του πρώην διαιτητή Πάολο Μπερτίνι που καταδικάστηκε σε 10 μήνες.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, καθώς και οι επικεφαλής της Φιορεντίνα, Ντιέγκο και Αντόνιο ντελα Βάλε απαλλάχθηκαν των κατηγοριών, ενώ η ποινή του αρχιδιαιτητή Πάολο Μπέργκαμο (3 χρόνια και 8 μήνες) έμεινε ως έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα