Μένει Ρώμη ο Μαρκίνιος

16:39 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Από τις 9 Ιανουαρίου 2013 μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το τουρνουά της Νοτίου Αμερικής για τις εθνικές κάτω των 20 ετών. Μια διοργάνωση μεγάλης σημασίας για την Ήπειρο, αφού αποτελεί τη... βιτρίνα για τα ταλέντα των Λατινοαμερικανών. Σε αυτό το τουρνουά σημειώνεται, ήδη, μια σημαντική απουσία, αυτή του Μαρκίνιος, ο οποίος πήρε σχετική άδεια από την Ομοσπονδία του και δεν πρόκειται να ταξιδέψει για την πατρίδα του.

Ο ποδοσφαιριστής θεωρείται από τον Ζντένεκ Ζέμαν

απαραίτητος για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πιθανή συμμετοχή του στο τουρνουά θα τον ανάγκαζε να απουσιάσει από 5 αγώνες της Ρόμα, κάτι που ήθελε να αποφύγει ο Βοημός τεχνικός. Για το λόγο αυτό, μέσω της διοίκησης, ζήτησε από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας να δώσει σχετική άδεια στον παίκτη, τουλάχιστον για την καθυστέρηση της ενσωμάτωσής του στην αποστολή της εθνικής.

Όπως έγινε γνωστό από τη Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία, ο προπονητής της εθνικής κάτω των 20 ετών, Έμερσον Άβιλα, έδωσε, τελικά, άδεια στον παίκτη και τον απάλλαξε από τις υποχρεώσεις του. Αυτό σημαίνει πως ο Μαρκίνιος θα δώσει κανονικά το παρών στους αγώνες της ομάδας του.

Στην ανακοίνωση της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας αναφέρεται πως η Ρόμα δεν επέτρεψε στον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με την εθνική κάτω των 20 ετών. «Μετά από διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ρόμα, φτάσαμε σε αδιέξοδο. Οι Ιταλοί δεν αφήνουν ελεύθερο τον Μαρκίνιος να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής. Κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα