Μένει στο ράφι ο Μαυρίας

10:59 22/7/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας Sunderland Echo αναφέρει πως η Σάντερλαντ θα βάλει στο... ράφι την περίπτωση του Χάρη Μαυρία παρόλο που η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό ενώ και ο νεαρός εξτρέμ έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: "Φαίνεται πως η Σάντερλαντ θα βάλει στο... ράφι το ενδιαφέρον της για τον ταλαντούχο μέσο. Η έλευση του Εμανουέλε Τζακερίνι από την Γιουβέντους αυτή την εβδομάδα ίσως επηρέασε τους ανθρώπους της Σάντερλαντ, καθώς ο Ιταλός διεθνής αναμένεται να χρησιμοποιηθεί

στην θέση του αριστερού εξτρέμ, όπου αγωνίζεται ο Μαυρίας. Επιπλέον, ο νεαρός Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον έχει εντυπωσιάσει από την στιγμή που εντάχθηκε στην Σάντερλαντ και μπορεί να παίξει επίσης στα αριστερά".
Το δημοσίευμα καταλήγει σημειώνοντας το εξής: "Ο Μαυρίας ήταν ένας από τους πιθανούς στόχους της Σάντερλαντ αυτό το καλοκαίρι και παρότι συμφωνήθηκε το ποσό της μεταγραφής, πηγές αναφέρουν ότι οι ‘μαύρες γάτες' ίσως αποφασίσουν να μην προχωρήσουν το ενδιαφέρον τους. Η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει ακόμη και μπορεί να προχωρήσει αν αποχωρήσουν άλλοι παίκτες. Όμως με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει όλο και λιγότερο πιθανό ο Μαυρίας να ενταχθεί στην Σάντερλαντ".
Πάντως από την μεριά του Παναθηναϊκού ισχυρίζονται πως δεν γνωρίζουν τίποτα για την πρόθεση της Σάντερλαντ να κάνει πίσω στην απόκτηση του Μαυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα