Μένει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι

16:22 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο αποφάνθηκε πως θα κοστίσει στους «μπλε» περισσότερα χρήματα να αλλάξει έδρα παρά να ανακατασκευάσει το ιστορικό τηςγήπεδο που μετρά 107 χρόνια ιστορίας, προκειμένου να χωράει 60.000 θέσεις.
Πριν μια εβδομάδα, οι ιθύνοντες της λονδρέζικης ομάδας υποστήριξαν πως υπάρχουν «μικρές πιθανότητες» να γίνουν έργα ανακαίνισης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» καθώς τα σχέδια για την αύξηση της χωρητικότητας τους σε 60.000 θέσεις περιέχουν «απροσπέλαστα ρίσκα».
Ωστόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι του Χάμερσμιθ και

του Φούλαμ στην συνεδρίαση τους την Παρασκευή υποστήριξαν πως το ενδεχόμενο ανακατασκευής είναι κάτι εφικτό.
«Το Στάμφορντ Μπριτζ αποτελεί την ιστορική έδρα της Τσέλσι και το συμβούλιο πιστεύει πως θα πρέπει να είναι και το μελλοντικό της σπίτι», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου Νικ Μπότεριλ σε ανακοίνωση του.
«Θέλουμε τους μπλε να μείνουν στο Στάμφορντ Μπριτζ και εάν αυτό μπορεί να γίνει συνετά, χωρίς να επηρεαστεί αρνητικά ο τοπικός πληθυσμός, η Τσέλσι μπορεί να αυξήσει την χωρητικότητα του και να διατηρήσει το στάτους της ως μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε τα οικονομικά συμπεράσματα της Tσέλσι FC αλλά θεωρούμε πολύ πιθανό πως οποιαδήποτε μετακόμιση μακριά από το Φούλαμ να της στοιχίσει περισσότερα από τα 600 εκατ. λίρες που ο σύλλογος ισχυρίζεται ότι θα κοστίσει η ανακατασκευή του Στάμφορντ Μπριτζ».

Keywords
Τυχαία Θέματα