Μένει στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας

20:49 11/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός κράτησε τελικά τον Γιώργο Μπαρτζώκα παρά την αποτυχημένη φετινή χρονιά, με τον Έλληνα τεχνικό να ξεκινά άμεσα το σχεδιασμό. Η αρχή βεβαίως θα γίνει με τον Βασίλη Σπανούλη και τη δεδομένη πρόθεση του Ολυμπιακού να τον κρατήσει. Ο έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Από `κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Ντιλέινι, ο οποίος έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπάγερν αυτές τις μέρες παίζει στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αλμπα Βερολίνου και μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν θα μείνει ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση και δείχνει απόλυτα έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί σε top επίπεδο στην Ευρωλίγκα, κάτι που δεν μπορεί να του προσφέρει η Μπάγερν.

Στη λίστα του Ολυμπιακού για την ίδια θέση βρίσκεται και ο Ολιβερ Λαφαγέτ που ολοκληρώνει αυτές τις μέρες τη χρονιά με τη φανέλα της Βαλένθια. Από εκεί και πέρα, οι "ερυθρόλευκοι" θα αναζητήσουν σίγουρα τουλάχιστον έναν ψηλό, με τον Κάιλ Χάινς να αποτελεί τον διακαή πόθο, αλλά πιθανότατα θα κάνουν άμεσα μία διερευνητική επαφή με τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Ο Ελληνας φόργουορντ είχε μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο πριν από δύο καλοκαίρια, τότε που εν τέλει κατέληξε στην Ούνικς Καζάν. Πλέον το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα έχει λήξει και οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν εκ νέου για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα