«Μέσα στον Δεκέμβρη τελειώνουν όλα»

11:14 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερα θετικός ότι όλα θα τελειώσουν ομαλά και ο Δημήτρης Βιντιάδης θα μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης σε δηλώσεις του. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη θα έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα, με την αισιοδοξία του να πηγάζει από τα θετικά ως τώρα μηνύματα στις συζητήσεις με τους πιστωτές, αλλά και το γεγονός ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται. Αναλυτικά ο κ. Γρυσμπολάκης δήλωσε στον NOVA

ΣΠΟΡ FM:

«Φυσικά και παραμένω αισιόδοξος, γιατί δεν έχει γίνει κάτι που να με κάνει απαισιόδοξο. Κάθε μέρα οι άνθρωποι του Βιντιάδη είναι στα Σπάτα. Γιατί να είμαι απαισιόδοξος; Έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα, αυτό όμως είναι λάθος, γιατί συνεχίζουν τη διαπραγμάτευση. Όπως καταλαβαίνετε όμως τα λεφτά είναι πολλά και οι άνθρωποι ψάχνονται. Τα χρέη είναι περίπου 30 εκατ. ευρώ. Τα βήματα ως τώρα που έχουν γίνει οι θετικά. Δεν αλλάζει κάτι».

Αν μπορεί να αλλάξει τις προθέσεις του το αγωνιστικό κομμάτι:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε 8 βαθμούς και οι τέσσερις ομάδες από πάνω μας έχουν 10. Δεν είναι μεγάλη διαφορά. Θέλω να πω ότι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Να πηγαίνουμε στο γήπεδο. Δεν έχουμε φυσικά κανένα παράπονο από τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν. Κι εγώ ΑΕΚτζης είμαι, όχι παράγοντας. Είναι τεράστια η προσπάθεια που κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ. Γι' αυτό ζητάμε τη στήριξή τους, για να φύγει αυτός ο σκόπελος και να συνεχίσουμε».

Για τους παίκτες:

«Πιστεύω να τελειώσουν όλα θετικά. Αυτό πιστεύω. Να τελειώσουν όλα θετικά και να είμαστε όλοι χαρούμενοι, να πληρωθούν και οι παίκτες».

Για το πότε βλέπει να τελειώσει το deal:

«Μέσα στον Δεκέμβρη, μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχει τελειώσει το deal».

Για την προσφυγή του Αλεξόπουλου:

«Προλαβαίνουμε τον Αλεξόπουλο, μέχρι να εκδικαστεί. Ο Γιώργος είναι ΑΕΚτζής και όπως διάβασα θέλει να διασφαλίσει τα χρήματά του. Δεν είναι εχθρός. Έχει δείξει πόσο αγαπάει την ΑΕΚ».

Για τους πιστωτές:

«Πιστεύω ότι τελικά θα πρυτανεύση η λογική και από τις δύο πλευρές και θα έρθει θετικό αποτέλεσμα».

Αν υπάρχει πρόταση από Βιντιάδη για ταμειακή διευκόλυνση:

«Σκέψεις υπάρχουν. Πρόταση προς τον κ. Βιντιάδη δεν έχει γίνει. Ο άνθρωπος θέλει να τελειώσει τον έλεγχο, τις συμφωνίες και να μπει μέσα. Δεν μπορείς να τον επηρεάσεις».

Για την πρόταση της νέας Λίγκας:

«Πρέπει να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει αδικηθεί ως τώρα. Το λέει όλος ο κόσμος. Θέλουμε ίση αντιμετώπιση».

Keywords
Τυχαία Θέματα