Μέσι: Η Μπάρτσα το παρόν και το μέλλον μου

08:05 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι έχει δηλώσει πως πριν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο θα ήθελε να γυρίσει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε, την Νιούελς Ολντ Μπόις, ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει πως η Μπαρτσελόνα είναι αυτή την στγμή το παρόν και το μέλλον του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα του Περού, ο Αργεντινός επιθετικός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Νιούελς και απάντησε: "Είναι μια ομάδα που αγαπώ και όντως έχω δηλώσει ότι έστω για έναν χρόνο πριν αποσυρθώ θα ήθελα να παίξω εκεί. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν μπορείς να προτρέχεις. Αυτή την στιγμή το μόνο που

μπορώ να πω είναι ότι η Μπαρτσελόνα αποτελεί το παρόν αλλά και το μέλλον μου. Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ ακόμα".
Στην συνέχεια ο Μέσι αποκάλυψε το πρώτο του είδωλο: "Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θαύμασα ήταν ο Πάμπλο Αϊμάρ. Δεν θυμάμαι όλους τους υπόλοιπους που μου άρεσαν μετά από αυτόν, αλλά τον συγκεκριμένο τον θυμάμαι πολύ καλά. Είναι το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό".
Όσο για το ενδεχόμενο να κατακτήσει ακόμα μια "Χρυσή Μπάλα", ο Αργεντινός δήλωσε: "Θα έλεγα ψέματα αν δήλωνα πως δεν θέλω να κατακτήσω άλλη μια Χρυσή Μπάλα. Είναι από τις μεγαλύτερες χαρές που μου έχει δώσει το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος με το να παίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. Αν αυτό συνεχίσει να συμβαίνει, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα