Μέσι: Σπουδαίος ο Μουρίνιο

14:32 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρία χρόνια, ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει την Τσέλσι όπου θα πετύχει όπως υποστήριξε ο Λιονέλ Μέσι καθώς ο Πορτογάλος, κατά τον Αργεντινό επιθετικό, είναι ένας σπουδαίος προπονητής.

Σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι τόνισε: "Πιστεύω πως ο Μουρίνιο θα πετύχει ξανά στην Τσέλσι επειδή είναι ένας σπουδαίος προπονητής".
Για την Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον Μουρίνιο, ο Μέσι δήλωσε: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες

με σπουδαίους παίκτες όπως είναι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μουρίνιο είναι μεγάλος προπονητής, όμως γνωρίζουμε πως ο Αντσελότι είναι εξίσου καλός".
Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε και για τους στόχους της Μπαρτσελόνα την νέα σεζόν: "Θεωρώ πως διαθέτουμε μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω επίσης πως ο Γκουαρντιόλα θα κάνει πιο δυνατή την Μπάγερν Μονάχου. Το να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα δύσκολο αλλά στόχος μας είναι να κερδίζουμε τα πάντα και να διακριθούμε σε όλες τις διοργανώσεις".
Για την συνύπαρξη του με τον Νεϊμάρ, ο Μέσι δήλωσε: "Ξέρω ότι ο Νεϊμάρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα δώσει πολλά στην Μπαρτσελόνα. Αν το θέλει ο Θεός, θα καταφέρουμε να παίξουμε μαζί στην Μπαρτσελόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα