Μέσι: Τρομερό θέμα στα κλάσικο

17:08 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετά ανεβασμένο είναι το επίπεδο των αναμετρήσεων ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αστέρας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αργεντινή για τις διεθνείς του υποχρεώσεις, υποστήριξε πως τα μεγάλα ντέρμπι στην Ισπανία γίνονται όλο και καλύτερα.
«Έχουμε παίξει πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα και γνωρίζει ο ένας τον άλλον πολύ καλά», είπε αρχικά στο Fox Sports Radio

για να συνεχίσει: «Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, και για αυτό τα παιχνίδια γίνονται όλο και καλύτερα».
«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ και οι περισσότεροι που το είδαν το απόλαυσαν. Ήταν περίπλοκο όπως όλα τα ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει», συνέχισε ο αστέρας των Καταλανών.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στο γεγονός ότι είναι ο αρχηγός της «αλμπισελέστε». «Δεν αλλάζει κάτι το να είμαι αρχηγός. Είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αν χάσεις, είσαι χάλια ψυχολογικά. Τώρα όμως, είμαστε πολύ καλά και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να τρελαθούμε από τα καλά αποτελέσματα. Η ομάδα είναι αξιοσέβαστη, αλλά ακόμα μπορούμε να βελτιωθούμε».
Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κολομβιανό επιθετικό, Ρανταμέλ Φαλκάο: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτόν. Είναι πραγματικά ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής με εξωπραγματική ικανότητα να σκοράρει».

Keywords
Αναζητήσεις
μεσι κλασικο 2012
Τυχαία Θέματα