«Μετά τον Μαραντόνα, ο Καβάνι»

08:26 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Έντισον Καβάνι είναι ερωτευμένος με την Νάπολι όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ο οποίος μίλησε για το δέσιμο που έχει ο Ουρουγουανός επιθετικός με τους οπαδούς της ομάδας ενώ πρόσθεσε πως στην Νάπολι θεωρούν τον Καβάνι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει την φανέλα της μετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Καβάνι, ο Κλαούντιο Ανελούτσι, τόνισε: "Ο Καβάνι είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Νάπολι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Είναι απίστευτο το δέσιμο

που έχει με τους οπαδούς της ομάδας. Ήταν συγκινητικός ο τρόπος που πανηγύρισε με τους φιλάθλους στο παιχνίδι με την Ίντερ. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος εδώ, περνά την καλύτερη περίοδο του, ενώ όλοι θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από την Νάπολι μετά τον Μαραντόνα. Με την Ίντερ έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι και είναι τρομερό ότι όλοι μιλούσαν για αυτόν λες και ήταν εξωγήινος".
Φέτος ο Καβάνι έχει πετύχει 26 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα αν και πολλοί ισχυρίζονταν πως με την αποχώρηση του Λαβέτσι, ο Ουρουγουανός δεν θα πετύχαινε τόσα πολλά γκολ. Ο Ανελούτσι σχολίασε λέγοντας το εξής: "Πολλοί έλεγαν όταν έφυγε από την Νάπολι ο Λαβέτσι ότι ο Καβάνι δεν θα πετύχαινε τα ίδια γκολ. Είχαν απόλυτο δίκιο, δεν πέτυχε τα ίδια, αλλά πολύ περισσότερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα