Μέθυσος πιλότος ο Ντέινζελ Ουάσινγκτον (VIDEO)

00:11 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ένα τελείως διαφορετικό ρόλο απ' ό,τι τον έχουμε συνηθίσει θα δούμε τον Ντέινζελ Ουάσινγκτον στην επόμενη του ταινία.

Στο «Flight», ο Ουάσινγκτον είναι ένας αποτυχημένος μέθυσος πιλότος που όμως γίνεται ήρωας όταν καταφέρνει να σώσει το αεροπλάνο του και όλους τους επιβάτες μετά από βλάβη του αεροσκάφους, ενώ βρίσκονται στον αέρα.

Ολοι τον εκθειάζουν, όμως κανείς δεν ξέρει ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Τα πράγματα αλλάζουν όταν μια έρευνα για το ατύχημα

φέρνει νέα στοιχεία στο φως σχετικά με τις συνθήκες κατά τις οποίες συνέβη το γεγονός και ο ήρωας πιλότος γίνεται... καταζητούμενος!

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ρόμπερτ Ζεμέκις, των αριστουργηματικών «Forrest Gump» και «Ο Ναυαγός», ενώ η ταινία μοιάζει να είναι μια βουτιά χωρίς μάσκα οξυγόνου στα βαθιά νερά της ανθρώπινης ψυχής, της ηθικής και όλων όσα βασανίζουν τους ανθρώπους.

Στην ταινία εκτός από τον Ουάσινγκτον πρωταγωνιστούν και ο Ντον Τσάντλε (Hotel Rwanda) και ο Τζον Γκούντμαν (The Big Lebowski).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2012. Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...

Keywords
Τυχαία Θέματα