Μετράει τις δυνάμεις της η Εθνική

08:15 11/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο δυνατό τεστ ενόψει του EURO 2012 δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Ρωσία στο "Γ. Καραϊσκάκης". Σε αυτό το παιχνίδι αλλά και στο φιλικό της Τρίτης κόντρα στην Ρουμανία, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για τις δυνατότητες κάποιων παικτών που κλήθηκαν στην Εθνική.

Για το

αποψινό παιχνίδι με τους Ρώσους, θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Χοσέ Χολέμπας ο οποίος κλήθηκε μιας και έχει αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο. Κατά τα άλλα ο Τζόρβας θα είναι τερματοφύλακας ενώ οι υπόλοιποι της αμυντικής τετράδας θα είναι οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος. Καραγκούνης, Κατσουράνης και Φωτάκης θα είναι στα χαφ ενώ στην επίθεση δίπλα από τον Γκέκα θα κινούνται δεξιά ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Σαμαράς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Καπίνο, Μανιάτης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τζιόλης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Η Ρωσία του Ντιρκ Άντβοκαατ προετοιμάζεται και εκείνη για την τελική φάση του EURO 2012 με τον Ολλανδό προπονητή να παρατάσσει τους Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο, Τζαγκόεφ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σούνιν, Αλ. Μπερεζούτσκι, Σίσκιν, Μπιλιαλεντνίνοφ, Γκλουσάκοφ, Σαμέντοφ, Σεμσόφ, Κοκόριν και Τζούμπα

Keywords
Τυχαία Θέματα