Μεξικό:Άπορη γέννησε έξω από το νοσοκομείο μόνη της

14:36 10/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί η εικόνα μιας άπορης γυναίκας από το Μεξικό η οποία γεννά πάνω στο γρασίδι μόνη της και αβοήθητη, έξω ακριβώς από το νοσοκομείο!

Η 29χρονη Ίρμα Λόπεζ, η οποία είναι άπορη, έφτασε στο νοσοκομείο έτοιμη να γεννήσει, ωστόσο δεν της επετράπη η είσοδος επειδή δεν είχε χρήματα. Ωστόσο, το μωρό ήταν έτοιμο να βγει στον κόσμο και η Λόπεζ γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου. Όταν βέβαια την αντίκρισαν με το μωρό να κρέμεται από τον ομφάλιο λώρο έσπευσαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να την περιποιηθούν.

Η φωτογραφία

της να γεννά μόνη έκανε το γύρο του κόσμο και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Μάλιστα, ο διευθυντής του νοσοκομείου παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Το νοσηλευτικό προσωπικό ωστόσο ισχυρίζεται πως της είπαν να περιμένει έξω μέχρι να προετοιμαστούν για τον τοκετό και ότι όταν την αναζήτησαν δεν την βρήκαν κάτι βέβαια που διαψεύδεται από τη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη έξω ακριβώς από την είσοδο του νοσοκομείου.

Η γυναίκα και ο σύζυγός της ισχυρίζονται ότι μια νοσοκόμα τους είπε ότι είναι μόνο οχτώ μηνών και δεν είναι έτοιμη να γεννήσει και τους έδιωξε. Και οι δυο ανήκουν στην φυλή των Μαζατέκ και δεν μιλούν καλά ισπανικά, έτσι κατάλαβαν μόνο ότι δεν μπορούσαν να μπουν μέσα. Για μιάμιση ώρα βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο, ώσπου τα νερά της γυναίκας έσπασαν και αναγκάστηκε να ξαπλώσει στο γρασίδι και να γεννήσει μόνη της.

Η κυβέρνηση έχει ήδη διατάξει έρευνα για το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα