Μεξικό:Αστυνομικός ταπεινώνει 10χρονο μικροπωλητή (VIDEO)

15:41 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί η απανθρωπιά του συγκεκριμένου αστυνομικού στο Μεξικό, ο οποίος αποφάσισε ότι πρέπει να δείξει τη δύναμή του και την εξουσία του σε ένα 10χρονο αγοράκι.

Ο 10χρονος προσπαθούσε να πουλήσει σε υπαίθρια παζάρια λίγα γλυκά, σνακ και τσιγάρα μέσα σε ένα ψάθινο καλαθάκι, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει.

Ο νεαρός Μανουέλ Ντίαζ Χερνάντεζ από την πόλη Βιγιαερμόσα εργάζεται ως μικροπωλητής για να κερδίσει λίγα χρήματα τα οποία θα χρειαστεί για

να αγοράσει βιβλία, τετράδια και μολύβια για το σχολείο του. Όταν όμως τον εντόπισε ο ελεγκτής Χουάν Ντιέγκο Λόπεζ να πουλάει χωρίς άδεια, τον ανάγκασε να πετάξει όλα τα πράγματά του στο δρόμο.

Ο μικρός έκλαιγε απαρηγόρητος, ενώ ο ελεγκτής άτεγκτος τον παρακολουθεί ώστε να τα πετάξει όλα δίχως ίχνος συγκίνησης.

Ο μικρός στο τέλος πέφτει στο πεζοδρόμιο και κλαίει καθώς γνωρίζει ότι τα αντικείμενα, που έχασε χρειάζεται μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς για να τα αγοράσει ξανά.

Το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Μετά από αυτό, η πόλη ανακοίνωσε ότι απέλυσε τον επιθεωρητή. Το παιδί επέστρεψε στο χωριό του, γιατί φοβάται αντίποινα από συναδέλφους του απολυμένου υπάλληλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα