Μια ανάσα από τον τίτλο η Γιούβε

23:44 29/4/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΟΡΙΝΟ: 2-2
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Στο 2-2 κόλλησε η Τορίνο μέσα στην έδρα της Παλέρμο κι έχασε έδαφος στο κυνήγι της Ευρώπης.

Η Παλέρμο μπηκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 10ο λεπτό ο Βιτιέλο έκανε το 10 για τους Σικελούς. Η Τορίνο ανέβασε στροφές και στο 13΄απάντησε με τον Πέρες, αλλά στο 26' ο Λούκα Ριγκόνι έκανε το 2-1 για την Παλέρμο. Στο 30ο λεπτό η Τορίνο είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γκλικ.

Η Τορίνο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πήρε την ισοπαλία χάρη

σε γκολ του Λόπες στο 60ο λεπτό.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Βιτιέλο, Ριζπόλι, Αντζέλκοβιτς, Γκονζάλες, Λαζάαρ (82' Νταπρελά), Ριγκόνι, Γιάγιαλο (84' Μπολτζόνι), Βάσκες, Τσότσεφ (69' Μπελότι), Ντιμπάλα

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μολινάρο (80' Νταρμιάν), Σίλβα, Πέρες, Φάρνερουντ, Μπενάσι (54' Ελ Καντουρί), Κουαλιαρέλα, Μαρτίνες (59' Λόπες).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ: 1-1
Γήπεδο: Λούτζι Φεράρις

Στο 11 έμειναν Σαμπντόρια και Βερόνα και βολεύτηκαν και οι δύο.

Αρκετά καλό το πρώτο μέρος, με την Σαμπντόρια να χάνει αρκετές ευκαιρίες, αλλά το σκορ να μένει στο μηδέν.

Στο 57ο λεπτό η Σαμπντόρια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άκουα, αλλά στο 65' προηγήθηκε με τον Ντε Σιλβέστρι. Το τελικό 1-1 έκανε ο Τόνι στο 68ο λεπτό.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Ρεγκίνι, Μουνιός, Ντε Σιλβέστρι, Ρομανιόλι, Ντάνκαν, Κορέα (49' Ετό'ο), Ομπιάνγκ, Άκουα, Μουριέλ (73' Σοριάνο), Οκάκα (58' Μπεργκέσιο).

ΒΕΡΟΝΑ: Γκολίνι, Σόρενσεν (55' Μάρτιτς), Πιζάνο, Βαλότι (72' Καμπανιάρο), Μάρκες, Ροντρίγκες, Ταχτσίδης, Γκρέκο, Μπρίβιο, Λόπες (76' Σαβιόλα), Τόνι

ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΡΜΑ: 3-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Παραμένει στη 2η θέση η Λάτσιο που κέρδισε με 4-0 την Πάρμα.

Η Λάτσιο ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος, με τν Παρόλο να ανοίγει το σκορ στο 10ο μόλις λεπτό, ενώ στο 13' ο Κλόζε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Πάρμα, στο 16ο λεπτό ο Καντρέβα έκανε το 3-0 για τους Ρωμαίους.

Οι Ρωμαίοι δεν απειλήθηκαν στην επανάληψη και στο 81ο λεπτό μάλιστα έκαναν και τα 4-0 με τον Κεϊτά.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ράντου (73' Μπρααφχάιντ), Σιανί, Μαουρίσιο, Μπάστα, Παρόλο, Κατάλντι, Αντέρσον (64' Κεϊτά), Λούλιτς, Καντρέβα, Κλόζε (79' Μάουρι)

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι (61' Σαντακρότε), Μέντες, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Λίλα, Νοτσερίνο, Λόντι (75' Μαριγκά), Βαρέλα, Μπελφοντίλ, Παλαντίνο

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΡΟΜΑ: 0-3
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Παλεύει ακόμη για τη 2η θέση η Ρόμα, που καθάρισε εύκολα με 3-0 τη Σασουόλο.

Η Ρόμα ήταν ανώτερη από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό ο Ντουμπιά έξανε το 1-0. Η Ρόμα συνέχισε να πιέζει και στο 27ο λεπτό ο Φλορέντζι διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Η Ρόμα πίεσε και στην επανάληψη και στο 74ο λεπτό ο Πιάνιτς έκανε το τελικό 3-0.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Πελούζο, Καναβάρο, Ατσέρμπι, Μισιρόλι, Λόνγκι, Μπρίγκι (77' Μπιοντίνι), Ταϊντέρ, Φλόρες (72' Λαζάρεβιτς), Φλοκάρι (43' Ζάζα), Σανσόνε

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Φλορέντζι (80' Κεϊτά), Μανωλάς, Αστόρι, Τοροσίδης, Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς (86' Ιτούρμπε), Ντε Ρόσι, Ιμπάρμπο, Ντουμπιά (68' Γιανγκά Μπιβά), Ζερβίνιο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 3-2
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Ένα βαθμό μόλις θέλει η Γιουβέντους για να κλειδώσει τν τίτλο, μετά από τα νίκη της με 3-2 κόντρα στη Φιορεντίνα.

στο πρώτο ημίωρο το ματς ήταν πολύ μέτριο αλλά στο 33ο λεπτό η Φιορεντίνα πήρε κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Γκονσάλο Ροντρίγκες. Η Γιουβέντους απάντησε άμεσα και στο 36ο λεπτό ισοφάρισε με τον Γιορέντε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τέβες έφερε τούμπα το ματς υπέρ των «μπιανκονέρι».

Η Γιουβέντους πίεσε και στην επανάληψη έκανε το 3-1 με τον Τέβες στο 70', ενώ στις καθυστερήσεις ο Ίλισιτς μείωσε σε 3-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Εβρά, Περέιρα (71' Ογκμπόνα), Πίρλο (56' Βιδάλ), Μαρκίζιο, Στουράρο (77' Παντοίν), Τέβεε, Μοράτα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Μπασάντα, Σάβιτς, Ακουϊλάνι, Χοακίν, Φερνάντες (76' Βαλέρο), Αλόνσο, Μπαντέλι, Γκόμες (72' Τζιλαρντίνο), Σαλάχ (81' Ίλισιτς)

ΜΙΛΑΝ-ΤΖΕΝΟΑ: 1-3
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Η κατρακύλα της Μίλαν δεν έχει τέλος, καθώς έχασε με 3-1 από την Τζένοα, που παλεύει για Ευρώπη.

Η Τζένοα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά τόσο στο 15' όσο και στο 2' ο Λόπεθ απέκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ των Νιάνγκ και Μπερτολάτσι.

Οι Γενοβέζοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ο Νιάνγκ έκανε το 2-0, αλλά ο Μεσές στο 66' μείωσε για τη Μίλαν με τρομερό σουτ. Ωστόσο στο 72ο λεπτό η Μίλαν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μενέζ κι έτσι στις καθυστερήσεις ο Φαλκέ έκανε το 3-1 με πέναλτι.

ΜΙΛΑΝ: Λόπεθ, Ντε Σίλιο (81' Ντέστρο), Μεσές, Ραμί, Αμπάτε, Μποναβεντούρα, Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκελ, Τσέρτσι, Μενέζ, Χόντα (54' Πατσίνι)

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Ρονκάλια, Μπουρδίσο, Ίτσο, Κόστα (60' Κούτσκα), Ρινκόν, Μπερτολάτσι, Μπεργκντίχ (81' Λεστιέν), Εντένιλσον, Φαλκέ, Νιάνγκ (85' Μποριέλο).

ΚΙΕΒΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Καταδίκασε την Κάλιαρι η Κιέβό καθώς την κέρδισε με 1-0.

Η Κιέβο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 11ο λεπτό μόλις άνοιξε το σκορ με τν Μετζιορίνι, ενώ στο 26' ο Παλόσκι αστόχησε από ιδανική θέση.

Στην επανάληψη η Κάλιαρι προσπάθησε να απαντήσει αλλά στο 84' και στο 89' έχασε με κόκκινες τους Μούρου και Κόσου.

ΚΙΕΒΟ: Γκόντζο, Σέζαρ, Φρέι, Γκαμπερίνι (69' Νταϊνέλι), Σκελότο, Ραντοβάνοβιτς, Ίζκο, Μπίρσα (66' Μπότα), Χετεμάι, Μετζιορίνι (62' Πελισιέ), Παλόσκι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Μπρκιτς, Πιζάνο, Ντιακιτέ, Τσεπιτέλι, Μούρου, Έκνταλ, Μ'Ποκού, Πέδρο (46' Κόντι), Ντεσένα (57' Φαρίας), Τσοπ (72' Κόσου), Σάου

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 2-2

Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Τσεζένα και Αταλάντα και βγήκαν και οι δύο χαμένες καθώς παλεύουν για την παραμονή.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Αλιάρντι είπε όχι σε σουτ του Γκόμες, ενώ στο 20' μετά από φάση διαρκείας, ο Σούτσι αστόχησε από καλή θέση.

Στην επανάληψη η Αταλάντα μπήκε πιο καλά και προηγήθηκε στο 50' με τον Μαουρίσιο Πινίγια, αλλά στο 56' ο Μπριέντζα με πέναλτι έκανε το 1-1. Η Τσεζένα μάλιστα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 71ο λεπτό ε τον Καρμπονέρο, αλλά στο 82' ο Πινίγια έκανε το 2-2.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Αλιάρντι, Καπέλι, Περικό, Ρεντζέτι, Κράιντς, Μουντιγκάγι, Κασκιόνε (68' Γκιόργκι), Καρμπονέρο (80' Βόλτα), Ντεφρέλ, Μπριέντζα, Σούτσι (60' Ροντρίγκες)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ντραμέ, Μπελίνι, Μασιέλο, Μπεναλουάν, Τζαπακόστα (66' Ντ'Αλεσάντρο), Τσιγκαρίνι (79' Μιλιάτσιο), Γκόμες (75' Μπιάνκι), Καρμόνα, Πινίγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα