Μια από τα ίδια η Μίλαν

20:52 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ- ΜΙΛΑΝ: 1-1
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι
Αυτή η Μίλαν νοσεί και φαίνεται σε κάθε εμφάνισή της. Οι «ροσονέρι» εμφανίστηκαν άνευροι κόντρα στην Πάρμα και άφησαν ακόμη δύο βαθμούς στο «Ένιο Ταρντίνι» καθώς κόλλησαν στο 1-1.
Η Μίλαν πίεσε από την αρχή κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 15ο λεπτό. ο Αμπάτε έβγαλε όμορφη σέντρα από δεξιά, ο Μπόατενγκ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μιράντε είπε όχι.
Στο 41ο λεπτό το σουτ του Μπόγιαν έξω από την περιοχή βρήκε και

στο δοκάρι του Μιράντε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Νίνης έπιασε όμορφο σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Η Μίλαν μπήκε δυνατά στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό. οι «ροσονέρι» έφυγαν στην κόντρα, ο Μπόγιαν έκοψε στον Ελ Σααραουί κι εκείνος έγραψε το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μπόατενγκ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 54' ο Νοτσερίνο έκοψε τον Γκόμπι την τελευταία στιγμή.
Η Πάρμα ανέβασε στροφές και ισοφάρισε στο 65ο λεπτό. ο Νίνης τροφοδότησε τον Γκαλόπα κι εκείνος με συρτό σουτ νίκησε τον Αμπιάτι.
Στο 70'ο Μπόγιαν δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, ενώ στο 78' ο Αμπιάτι απέκρουσε όμορφα το σουτ του Παρόλο.
Στο 84ο λεπτό ο Μιράντε απέκρουσε εντυπωσιακά το απ' ευθείας φάουλ του Μοντολίβο
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Παλέτα, Λουκαρέλι, Μουσάτσι (73' Παρόλο), Γκαλόπα, Ρόζι (63' Μπιαμπιανί), Νίνης, Γκόμπι, Αμάουρι, Παμπόν (52' Μπελφοντίλ).
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Γέπες, Ντε Σίλιο, Ντε Γιονγκ, Αμπροζίνι (63' Μοντολίβο), Νοτσερίνο, Ελ Σααραουί, Μπόατενγκ (69' Ρομπίνιο), Μπόγιαν (81' Πατσίνι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα