Μια γροθιά ξανά η ΑΕΚ

09:11 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το κλίμα στην ΑΕΚ έχει ως κεντρικό θέμα η εφημερίδα σήμερα γράφοντας: "Ομάδα: μια γροθιά. Κόσμος: μια καρδιά. Τέλος στις άνευ ουσίας κόντρες, από χθες όλοι συγκεντρωμένοι στη μάχη της Κυριακής. Στην αλλαγή ψυχολογίας ρίχνει το βάρος ο Λίνεν. Στα διοικητικά η ΩΡΑ τονίζει: "Όλο το βάρος έχει πέσει στη συνάντηση. Ο Βιντιάδης προσπαθεί να ολοκληρώσει το πλάνο που θα παρουσιάσει σε Μελισσανίδη,

Παππά, Νοτιά και όποιον άλλον επιφανή ΑΕΚτζή επιθυμεί να δώσει το "παρών". Αισιοδοξία στους οργανωμένους ότι το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας που έρχεται.

SPORTDAY

Για την ηρεμία που επιστρέφει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ κάνει λόγο και η SD η οποία γράφει στο ρεπορτάζ της: "Τέλος στην... βεντέτα που άνοιξε στην προχθεσινή προπόνηση έβαλαν οι «κιτρινόμαυροι». Την Κυριακή, η Ένωση δίνει ένα κρίσιμο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον ύστερα από προτροπή των αρχηγών και του Έβαλντ Λίνεν βάζουν πίσω τα όποια προβλήματα τους απασχολούν για το συμφέρον της ομάδας και μόνο.

Υποχρέωση των «κιτρινόμαυρων» είναι να ξεχάσουν όλα όσα έγιναν και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με τους «πράσινους». Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πως ενδεχόμενη νίκη την Κυριακή θα είναι και φάρμακο, το οποίο ναι μεν δεν θα γιατρέψει τις πληγές αλλά θα ανακουφίσει αρκετά. Το καλύτερο από όλα είναι πως στο ντέρμπι αυτό θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου.

Το κλίμα αντιστράφηκε και μάλιστα από τη χθεσινή προπόνηση και έπειτα υπάρχουν "αστειάκια" και ενότητα μεταξύ των παικτών".

GOAL

"Ηρεμία ξανά", γράφει για τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και το Goal: "Χαμόγελα και καλή διάθεση από Λίνεν και παίκτες". Για τα διοικητικά πάλι, η εφημερίδα προσθέτει: "...Οπως φαίνεται, προκειμένου να ξεκινήσει η ενεργοποίηση της διαδικασίας για τη συνάντηση, πρέπει ο Βιντιάδης να κλείσει το επενδυτικό πλάνο του και να μπει στο παιχνίδι. Αν συμβεί αυτό, εάν ο Βιντιάδης έχει τη δυνατότητα να μπει στη συνάντηση και να πει πως έχει Χ αριθμό χρημάτων για την ΑΕΚ, τότε θεωρητικά θα ανοίξει ο δρόμος.

Ο Παππάς -που φέρεται πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον υποψήφιο επενδυτή έπειτα από τη συνάντησή τους- περιμένει αυτή την ειδοποίηση, ώστε έπειτα να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και να ορίσει συνάντηση (στην οποία θα παρίσταται ο Βιντιάδης και τηλεφωνικά ο Νοτιάς).

Αν υπάρχει πλέον ίχνος αξιοπιστίας σε αυτό, το ενθαρρυντικό της διαδικασίας είναι πως από την πλευρά Βιντιάδη παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα προκειμένου να τελειώσει η διαδικασία. Σύμφωνα με όσα λέγονται από το περιβάλλον του, υπάρχουν διεργασίες σε πολύ προχωρημένο επίπεδο, ώστε να τελειώσει η διαδικασία. Οπως ενημερωθήκατε, η πλευρά Βιντιάδη διατείνεται πως ακόμα και σήμερα μπορεί να έχει στη διάθεσή της όλες τις απαντήσεις που περιμένει επί μήνες για τη σύνθεση του επενδυτικού γκρουπ.

Ως ενδεικτικό της προχωρημένης διαδικασίας μάλιστα λέγεται πως την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα και ο Κιθ Χάρις. Η παρουσία του Αγγλου συνδέεται -σύμφωνα με συνομιλητές του Βιντιάδη- με την ολοκλήρωση συμφωνιών. Ως άμεσος σύμβουλος του Βιντιάδη στην υπόθεση της ΑΕΚ, ο Χάρις εμφανίζεται στην Αθήνα για να επικυρώσει κάποια ντιλ και να παρουσιαστεί έτοιμο επενδυτικό πλάνο.

Ωστόσο, είναι σαφές πως οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά αργές. Οπως φαίνεται θα υπάρξει κι άλλη παράταση στη νυν διοίκηση κατά τη γενική συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, με πρόσχημα την αναμονή της συνάντησης και την ολοκλήρωση της προσπάθειας Βιντιάδη. Μόνο που τώρα υπάρχουν πλευρές που επιθυμούν να θέσουν καταληκτική ημερομηνία, αντιλαμβανόμενες πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η κατάσταση όπως είναι σήμερα"

LIVE SPORT

"Μία γροθιά" τονίζει η εφημερίδα πως είναι πλέον στην ΑΕΚ: "Λίνεν - αρχηγοί αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει πως ο Αρκούδας "έφαγε" ένα χρόνο, σχεδόν, τιμωρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα