Μια ιστορία φρίκης απ΄το Μεξικό

15:42 20/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δυο 14χρονες ξαδέρφες απ΄το Μεξικό είχαν πάει ένα βράδυ σε ένα τοπικό πανηγύρι του χωριού για να διασκεδάσουν, όμως δεν ήξεραν ότι από αυτό το βράδυ θα ξεκινούσε και ο εφιάλτης τους.

Οι δυο κοπέλες διηγήθηκαν την ιστορία τους σε έναν ρεπόρτερ του CNN, ο οποίος για να τις προστατέψει τους άλλαξε τα ονόματά τους σε Μαρία και Λούπε.

Τα δυο κορίτσια μετά το πανηγύρι μπήκαν στο λεωφορείο, για να πάνε σπίτια τους, όταν ένα ημι-ρυμουλκούμενο φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες σταμάτησε δίπλα τους.

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα.

Φορούσαν μαύρες μάσκες και μας ανάγκασαν να επιβιβαστούμε. Δεν κατάφερα να δω τα πρόσωπα τους», θυμάται η Μαρία.

Η Λούπε συμπληρώνει ότι δεν είχαν καθόλου χρόνο να αντιδράσουν. «Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να φωνάζω για βοήθεια».

Τις νάρκωσαν και κάποια στιγμή ξύπνησαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπου κρατήθηκαν για πολλές ημέρες χωρίς φαγητό και νερό.

Τελικά, εμφανίστηκε μια γυναίκα και τους είπε: «Από τώρα και στο εξής θα εργάζεστε για έμενα».

Έβγαλαν την Λούπε από το δωμάτιο και η Μαρία έμεινε μόνη της με τη γυναίκα. Μπήκε μέσα ένας άντρας και άρχισε να την χτυπά. Εκείνο το βράδυ η Μαρία αναγκάστηκε να κάνει σεξ με 23 άντρες.

«Όταν έφυγαν, έμεινα εκεί, στο πάτωμα. Είχα αιμορραγία. Ολόκληρο το σώμα μου πονούσε. Η γυναίκα μου είπε να σηκωθώ».

Το βράδυ αυτό ήταν μόνο η αρχή των ατελείωτων βασανιστηρίων που θα διαρκούσαν αρκετούς μήνες ακόμα. Τελικά, πωλήθηκαν σε έναν νταβατζή που τις ανάγκαζε να κάνουν σεξ με πολλούς άνδρες κάθε βράδυ.

Όλον αυτό τον καιρό, οι οικογένειές τους τις αναζητούσαν απεγνωσμένα. Αρχικά, νόμιζαν ότι τα δυο κορίτσια είχαν χαθεί και άρχισαν να ψάχνουν γύρω από την πόλη και στα δάση καθώς φοβούνταν ότι μπορεί να έχουν σκοτωθεί ή να είχαν πέσει σε κάποιον γκρεμό. Κόλλησαν παντού φυλλάδια με τις φωτογραφίες τους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα δυο κορίτσια μαζί με τις υπόλοιπες ανήλικες που υποβάλλονταν στο ίδιο βασανιστήριο αναγκάζονταν να κάνουν χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

«Ένιωθα τόσο βρώμικη, ώστε κάθε φορά που έκανα ντους και έβγαζα το μακιγιάζ μου ένιωθα σαν γριά. Ένιωθα σαν να μην έχω οικογένεια», λέει η Μαρία.

Κάποια στιγμή η Μαρία προσπάθησε να δραπετεύσει και ζήτησε στο δρόμο βοήθεια από αστυνομικούς, οι οποίοι όμως δεν έκαναν τίποτα καθώς κι αυτοί δούλευαν για τον νταβατζή.

Οι δυο κοπέλες απήχθησαν στις 27 Ιανουαρίου 2010. Τελικά, η Μαρία κατάφερε να δραπετεύσει στις 14 Απριλίου. Έτρεχε για πολλή ώρα, ώσπου κάποιος άνδρας την βοήθησε. Της έδωσε ένα δωμάτιο να περάσει η νύχτα και της αγόρασε ένα εισιτήριο λεωφορείου να επιστρέψει σπίτι της.

Όταν έφτασε σπίτι της ανέφερε τα πάντα στην οικογένειά της. Πήγε στην αστυνομία να καταθέσει. Μετά από έρευνα συνέλαβε δέκα άτομα και απελευθέρωσαν έξι κορίτσια ανάμεσά τους και την Λούπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα