Μία κιτρινόμαυρη βραδιά στην Κορώνη

11:25 18/5/2014 - Πηγή: AEK365

Τον ύμνο της ΑΕΚ τραγουδούν ακόμα οι οπαδοί της ομάδας στην περιοχή της Κορώνης, μια εβδομάδα μετά από την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο με προσκεκλημένους τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χρήστο Αρδίζογλου και τον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Ηταν μια ιδιωτικού χαρακτήρα εκδήλωση και όσοι παραβρέθηκαν είχαν ένα κοινό πάθος: Την ΑΕΚ. Ολα ξεκίνησαν από την επιθυμία μιας παρέας αεκτζήδων από την περιοχή της Κορώνης που θέλησαν να τιμήσουν την ομάδα τους

και να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές της 90χρονης πορείας της. Η ιδέα να καλέσουν τον Χρήστο Νικολόπουλο ήταν του Γιάννη Αξιοτόπουλου που διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τον συνθέτη, αλλά και με τον γνωστό κιθαρίστα και φυσικά αεκτζή Μάριο Κώστογλου, που παραβρέθηκαν στο γλέντι αφιλοκερδώς. Αλλωστε ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει γράψει τη μουσική του ύμνου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, κι εκείνη τη βραδιά τον τραγούδησε μαζί με τον Μάριο Κώστογλου και με όλους τους παρευρισκόμενους.

Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χρήστο Αρδίζογλου προσκάλεσε ο Γιάννης Τσακίρογλου, ο οποίος επί πολλά χρόνια έχει συμμετάσχει στις διοικήσεις της ομάδας.

Η αίθουσα του "Καγκελάριου" στο λιμάνι της Κορώνης ήταν διακοσμημένη ανάλογα με λάβαρα της ΑΕΚ, ενώ η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή οπτικού υλικού για την ομάδα, υλικού από τις σημαντικότερες στιγμές του Χρήστου Αρδίζογλου στα γήπεδα, οπτικό υλικό από την πολύχρονη καριέρα του Χρήστου Νικολόπουλου.

Ακολούθησε βράβευση του γνωστού συνθέτη με αναμνηστική πλακέτα με τον δικέφαλο της ΑΕΚ, ενώ την ίδια πλακέτα απένειμε στον Χρήστο Αρδίζογλου ο πιο παλιός αεκτζής της Κορώνης, ο 86χρονος Παναγιώτης Τρουπής, που όπως είπε είναι πιστός στην ομάδα απ' όταν ήταν 14 ετών παιδί.

Μια ασημένια εικόνα έδωσαν δώρο και στον κιθαρίστα Μάριο Κώστογλου οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ όλοι οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν την τούρτα που είχε το σχήμα του Δικέφαλου!

Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Μάριος Κώστογλου στη συνέχεια της βραδιάς έπαιξαν και τραγούδησαν για αρκετή ώρα, τραγούδια του ίδιου του συνθέτη αλλά και άλλα αγαπημένα λαϊκά, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς κάλυψε μουσικά το συγκρότημα "Α μπε μπα μπλομ" με τους Γιούλη Δανιγγέλη ακορντεόν - φωνή, Γιάννη Χίνο κιθάρα - φωνή και Σοφία Παπουλάκου φωνή.

Το συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η καταγόμενη από το Βασιλίτσι δημοσιογράφος Μαρία Τομαρά.

ΠΗΓΗ:eleftheriaonline.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα