«Μια μέρα έλειψα και έφεραν το τέλος του κόσμου»

11:28 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η απουσία του Βάλτερ Ματσάρι από την προπόνηση της Νάπολι την Κυριακή, μια μέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Γιουβέντους, προκάλεσε πολλές συζητήσεις με τον Ιταλό τεχνικό να εξηγεί τους λόγους της απουσίας του.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Μετά από τόσα χρόνια έλειψα από μια προπόνηση και έφεραν το τέλος του κόσμου. Άλλοι μίλησαν για στρες που δεν είχα ξεπεράσει, άλλοι για στεναχώρια, άλλοι

είπαν πως είμαι έτοιμος να αποχωρήσω. Οι φίλοι της ομάδας πρέπει να μάθουν την αλήθεια. Απλά, η προπόνηση της Κυριακής ήταν προαιρετική και αποφάσισα να ξεκουραστώ λιγάκι. Να πω και την αμαρτία μου, προσπαθώ να μειώσω και το κάπνισμα και με το να καθίσω σπίτι, κατάφερα να καπνίσω λιγότερα τσιγάρα".
Για το μέλλον του στην Νάπολι, ο Ματσάρι δήλωσε: "Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Είναι επιλογή μου να μην ανανεώνω ακόμα το συμβόλαιο μου. Όταν τελειώσει η χρονιά θα δω αυτά που πέτυχα και αυτά που επιθυμώ να κάνω και θα πράξω ανάλογα. Το να λήγει το συμβόλαιο μου αποτελεί κίνητρο για εμένα. Πρόκληση θα έλεγα".

Keywords
Τυχαία Θέματα